Diction
Ring på +45 22 27 70 16
Telfontid kl. 09-16
Landbrug og fiskeri

Oversættelser inden for landbrug og fiskeri

Indenfor landbrug og fiskeri stilles der store krav til korrekt terminologi og forståelige tekster. Vores oversættere har mange års erfaring med at oversætte tekster inden for disse områder, hvilket betyder, at du kan være sikker på resultaterne, når du vælger os hos Diction til at få oversat branchespecifikke tekster.

Konsekvente resultater med den nyeste teknologi

Vores oversættere bruger den nyeste oversættelsesteknologi, hvilket betyder, at dine tekster ikke kun indeholder den rigtige terminologi, sproget vil være konsekvent og ens i teksterne. Dette hjælper med at give et ensartet slutresultat, der mindsker risikoen for eventuelle misforståelser på grund af forkerte oversættelser, eller at et udtryk oversættes på forskellige måder i den samme oversættelse.

Mulighed for korrekturlæsning af dine oversættelser

Når oversætteren er færdig med din tekst, er der igennem vores korrekturlæsningsservice mulighed for, at din tekst bliver korrekturlæst en ekstra gang af endnu en professionel oversætter. Denne service tilvælger du, når du bestiller hos os. Vores korrekturlæsere har ligesom oversætterne ekspertviden inden for netop din branche, og de gennemgår teksten for at kontrollere tekstens kvalitet, og at både sprog og terminologi er korrekt. Uanset om du er aktiv inden for landbrug eller fiskeri, sørger vi for, at du får korrekte og velskrevne tekster, der lever op til både dine og dine kunders forventninger til kvalitet og klarhed. Denne dobbelte gennemgang er derfor en ekstra garanti for, at slutresultatet er både inspirerende og overbevisende, uanset hvilken type tekst det drejer sig om. Kontakt os for yderligere oplysninger om, hvordan vi kan hjælpe dig, og for at høre, om vores korrekturlæsningsservice er relevant for dig!

Vi har blandt andet stor erfaring med følgende typer tekster inden for landbrug og fiskeri: tekniske specifikationer, udbud, markedsføring, tekster fra offentlige myndigheder, levnedsmiddeltekster.

Betal med betalingskort eller MobilePay

Vi tilbyder online betaling til private kunder.
dankort visa mastercard mobilepay
Få et uforpligtende tilbud

Vores kunder:

Diction ApS
Gammeltorv 6, 3. sal
1457 København K
Danmark
+45 22 27 70 16
CVR: 35636455
EAN-nr. 5797200081926
dankort visa mastercard mobilepay