Diction
Ring på +45 22 27 70 16
Telfontid kl. 09-16
Bilbranchen

Oversættelser af høj kvalitet til bilindustrien

Få brancher er kendetegnet ved så hård konkurrence som bilindustrien, og derfor er det også vigtigt, at du gør, hvad du kan, for at overbevise kunderne om at vælge netop dig og dit brand. Hvis du er på jagt efter oversættelser af høj kvalitet, der gavner dit brand i bilindustrien, er du kommet til det rette sted – vores oversættere er eksperter på området og har omfattende brancheviden. Dette garanterer, at vores oversættelser er velskrevne, fængende og ikke mindst korrekte.

Den nyeste oversættelsesteknologi

Ud over at have oversættere med specifikt kendskab til bilindustrien bruger vi også den nyeste oversættelsesteknologi, som sikrer, at alle vores oversættelser er konsekvente og bruger den korrekte terminologi kontinuerligt gennem teksten. Det er helt afgørende, at dine tekster bruger korrekte udtryk, for at du opfattes som troværdig og seriøs i din branche. Det er vi klar over hos Diction, og derfor lægger vi stor vægt på dette i vores oversættelser.

Mulighed for at få oversættelsen korrekturlæst yderligere

Når oversætteren er færdig med teksten, har du mulighed for at få den sendt videre til yderligere korrekturlæsning af en anden professionel oversætter. Denne ydelse kan tilvælges, når du bestiller din oversættelse. Alle vores korrekturlæsere har ligesom vores oversættere solid viden om branchen og er eksperter i bilindustrien. Dette er en ekstra hjælp, der sikrer oversættelsens kvalitet, og at du får tekster, der ikke kun lever op til dine krav, men også overgår dine forventninger. Kontakt os for yderligere oplysninger om, hvad vi kan gøre for dig og dit brand i bilindustrien, og om vores korrekturlæsningsservice er relevant for netop dig og din tekst!

Vi oversætter regelmæssigt følgende typer tekster til bilindustrien: tekniske specifikationer, markedsføringsmaterialer, produkttekster, produktspecifikationer med mere.

Betal med betalingskort eller MobilePay

Vi tilbyder online betaling til private kunder.
dankort visa mastercard mobilepay
Få et uforpligtende tilbud

Vores kunder:

Diction ApS
Gammeltorv 6, 3. sal
1457 København K
Danmark
+45 22 27 70 16
CVR: 35636455
EAN-nr. 5797200081926
dankort visa mastercard mobilepay