Diction
Ring på +45 22 27 70 16
Telfontid kl. 09-16
Juridiske tekster

Oversættelser af juridiske tekster, patenter og kontrakter

Hos Diction forstår vi vigtigheden af detaljer og præcise formuleringer i juridiske tekster. Alt skal specificeres i de mindste detaljer, og derfor stiller det også ekstra store krav til den person, der oversætter en juridisk tekst. Vores oversættere har stor erfaring med at oversætte netop sådanne tekster, og når du vælger os, kan du være sikker på, at intet bliver misforstået.

Korrekte tekster ved hjælp af den nyeste teknologi

Vores oversættere bruger den nyeste cloudbaserede oversættelsesteknologi for at sikre, at de oversættelser, vi laver for dig, har den højest mulige kvalitet. Høj kvalitet betyder ikke kun korrekt grammatik, det handler også om at bruge den rigtige terminologi, og at teksten skal være ensartet, og vores oversættere har de bedst mulige betingelser for at kunne skabe sådanne tekster. Brugen af vores oversættelsesteknologi sikrer desuden øget sikkerhed i forbindelse med håndteringen af teksterne, hvilket kan være særligt vigtigt i, når det handler om juridiske tekster.

Vores korrekturlæsningsservice

Enhver, der nogensinde har arbejdet med at skrive tekster, ved, at man hurtigt kan stirre dig blind på dine egne fejl - også selvom man er en professionel oversætter. Når du bestiller en oversættelse, har du derfor mulighed for at vælge, om teksten skal modtage ekstra korrekturlæsning af en anden person end oversætteren. Vores branchekyndige korrekturlæsere sørger for, at dine juridiske tekster, hvad enten det er patenter, kontrakter, lovtekster eller noget andet, får den ønskede kvalitet. Ved at få læst din tekst igennem af to eksperter uafhængigt af hinanden, kan du dermed garantere, at det færdige produkt opfylder dine høje krav til kvalitet.

Vi oversætter regelmæssigt følgende typer juridiske tekster: lovtekster, kontrakter, aftaler, patenter, udbud og juridiske rapporter. Kontakt os for at få flere oplysninger om, hvordan vi kan hjælpe med netop din tekst, og for at høre om denne tillægsservice er nødvendig i dit tilfælde!

Betal med betalingskort eller MobilePay

Vi tilbyder online betaling til private kunder.
dankort visa mastercard mobilepay
Få et uforpligtende tilbud

Vores kunder:

Diction ApS
Gammeltorv 6, 3. sal
1457 København K
Danmark
+45 22 27 70 16
CVR: 35636455
EAN-nr. 5797200081926
dankort visa mastercard mobilepay