Diction
Ring på +45 22 27 70 16
Telfontid kl. 09-16
Skønlitteratur, kunst og kultur

Oversættelser inden for skønlitteratur, kunst og kultur

Sprog er en stor del af kunst- og kulturverdenen, og derfor er det også ekstra vigtigt, at de tekster, der anvendes i denne branche, er af høj kvalitet. Vores oversættere er brancheeksperter med omfattende viden inden for området, hvilket betyder, at du kan være sikker på, at det endelige produkt lever op til dine høje kvalitetsstandarder. Derudover gennemgår alle vores tekster korrekturlæsning, hvor også korrekturlæseren har erfaring med den type tekst for virkelig at være i stand til at garantere, at vi leverer et produkt af højeste klasse.

Den nyeste oversættelsesteknologi

Ud over omfattende brancheviden og særlig ekspertise bruger vores oversættere også den nyeste cloudbaserede teknologi inden for oversættelsesverdenen. På denne måde sikrer vi, at alle dine tekster konsekvent bruger branchespecifik terminologi, hvilket bidrager til at hæve kvaliteten yderligere. Vores oversættere har adgang til oversættelseshukommelser med alle de specifikke udtryk og begreber, der gælder for din branche.

Få oversættelsen læst igennem af et ekstra par øjne

Ud over at arbejde med oversættere, der er eksperter inden for deres område, har vi også korrekturlæsere med branchekendskab. Det betyder, at du kan få din oversættelse gennemgået af et ekstra par øjne, hvis du ønsker det. Uanset om det er kunst, teater, skønlitteratur eller andet inden for kulturverdenen, sørger vores oversættere og korrekturlæsere for, at du får den høje kvalitet, du kan forvente af et professionelt oversættelsesbureau. Kontakt os i dag, så fortæller vi dig mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, og om korrekturlæsning er et relevant tilvalg for din tekst!

Vi oversætter regelmæssigt følgende typer tekster inden for skønlitteratur, kunst og kultur: udstillingskataloger, reklametekster, museumsbeskrivelser, noveller.

Betal med betalingskort eller MobilePay

Vi tilbyder online betaling til private kunder.
dankort visa mastercard mobilepay
Få et uforpligtende tilbud

Vores kunder:

Diction ApS
Gammeltorv 6, 3. sal
1457 København K
Danmark
+45 22 27 70 16
CVR: 35636455
EAN-nr. 5797200081926
dankort visa mastercard mobilepay