Diction
Ring på +45 22 27 70 16
Telfontid kl. 09-16
Sundhedsvidenskab, biologi, kemi og medicin

Oversættelser inden for sundhedsvidenskab, biologi, kemi og medicin

Oversættelser inden for biologi, kemi, medicin og andre sundhedsvidenskabelige områder stiller store krav til detaljer og terminologi. Derfor har vi erfarne oversættere med mange års erfaring i branchen, der sikrer, at vi leverer tekster af høj kvalitet med de rigtige termer. Derudover gennemgås alle vores oversættelser også af en korrekturlæser, for at vi kan garantere, du bliver tilfreds med resultatet.

Ny teknologi sikrer oversættelsens kvalitet

Ved hjælp af den nyeste teknologi inden for oversættelse giver vi vores oversættere de nødvendige værktøjer, så de kan skabe de bedste og mest præcise oversættelser. Dette betyder ikke kun korrekt brug af terminologi og fagspecifikke udtryk, men også at sproget bliver konsekvent og sammenhængende. På denne fjernes risikoen for mulige misforståelser og sikrer, at det, du vil formidle med teksten, er klart og utvetydigt. Tekster inden for biologi, kemi, medicin og andre sundhedsvidenskabelige områder er ofte fulde af specifikke termer, og derfor lægger vi stor vægt på, at disse er korrekte.

Korrekturlæsning af oversættelserne

Når du bestiller en oversættelse, har du mulighed for at vælge, om teksten skal have ekstra korrekturlæsning af en anden person end oversætteren. Alle vores korrekturlæsere har lang erfaring inden for branchen og kontrollerer både sprog og terminologi. Med tilvalg af korrekturlæsning kan du være sikker på, at det færdige produkt, vi leverer til dig, er korrekt, sammenhængende og af den højest mulige kvalitet. Uanset om teksten er inden for medicin, kemi, biologiske produkter eller noget helt andet – så har Diction eksperter, der kan hjælpe. Ring eller skriv til os i dag for at finde ud af, om korrekturlæsning er relevant for netop dig og din tekst!

Vi oversætter regelmæssigt følgende typer tekster inden for sundhedsvidenskab, biologi, kemi og medicin: indlægssedler, ingredienslister, kemikalielister, forskningstekster, videnskabelige artikler med mere.

Betal med betalingskort eller MobilePay

Vi tilbyder online betaling til private kunder.
dankort visa mastercard mobilepay
Få et uforpligtende tilbud

Vores kunder:

Diction ApS
Gammeltorv 6, 3. sal
1457 København K
Danmark
+45 22 27 70 16
CVR: 35636455
EAN-nr. 5797200081926
dankort visa mastercard mobilepay