Diction
Ring på +45 22 27 70 16
Telfontid kl. 09-16
Markedsføring og handel

Oversættelse af tekster inden for markedsføring og handel

Hvis du vil sælge et produkt, hjælper det med velskrevne og præcise tekster. Overbevisende, inspirerende og kreative tekster er et must, når det kommer til markedsføring af din virksomhed, dit produkt eller din tjeneste. Vores oversættere har omfattende viden inden for markedsføring og reklamebranchen og oversætter dine tekster på en måde, der har forståelse for hvem dine kunder er og hvordan de skal kommunikeres til.

Den nyeste teknologi sikrer høj kvalitet

Ved hjælp af den nyeste teknologi og de nyeste oversættelsesværktøjer sikrer vi, at vores oversættelser ikke kun bruger den korrekte grammatik, men at de også er ensartede og har den korrekte terminologi. Vores oversættelsesværktøjer benytter tidligere oversættelser af tekster inden for markedsføring og handel, hvilket sikrer, at det endelige produkt er af højeste kvalitet.

Få din oversættelse læst igennem af et ekstra par øjne

Korrekturlæsning er en service, der kan tilvælges, hvilket er en ekstra garanti for, at der ikke er fejl og misforståelser i den færdige tekst. Alle vores korrekturlæsere har erfaring og stor ekspertise inden for markedsføring og handel, hvilket garanterer, at produktet lever op til dine høje kvalitetskrav.

Vi har blandt andet erfaring med følgende typer tekster inden for markedsføring, handel og reklame: brochurer, tekster til e-handel, kampagnetekster, produktemballage og PR-materialer. Kontakt os for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe med netop din tekst, og om korrekturlæsning er nødvendigt i dit tilfælde.

Betal med betalingskort eller MobilePay

Vi tilbyder online betaling til private kunder.
dankort visa mastercard mobilepay
Få et uforpligtende tilbud

Vores kunder:

Diction ApS
Gammeltorv 6, 3. sal
1457 København K
Danmark
+45 22 27 70 16
CVR: 35636455
EAN-nr. 5797200081926
dankort visa mastercard mobilepay