Diction
Ring på +45 22 27 70 16
Telfontid kl. 09-16
E-handel og hjemmesider

Oversættelse af tekster til e-handel og hjemmesider

Konkurrencen på internettet er stor, og hvis du vil overbevise kunderne om at vælge dig, er det et must at have inspirerende og overbevisende tekster i din webshop eller på din hjemmeside. Vores erfarne oversættere har solid viden om branchen, og vi hjælper dig hellere end gerne, når du leder efter et oversættelsesbureau til tekster til din e-handelsvirksomhed eller din hjemmeside. Ved hjælp af korrekturlæsning og den nyeste teknologi sikrer vi, at resultaterne lever op til dine kvalitetskrav!

Moderne oversættelsesværktøjer sikrer høj kvalitet

Alle vores oversættere bruger den nyeste cloudbaserede oversættelsesteknologi i deres arbejde. På denne måde kan vi garantere, at termer ikke bare er korrekte, men også bliver brugt konsekvent gennem hele teksten. Det betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om eventuelle skrivefejl, der fører til misforståelser mellem dig og dine kunder. Vores oversættere er eksperter inden for alt fra webshops til firmasider, og med moderne oversættelsesværktøjer kan vi garantere høj kvalitet.

Modtag ekstra korrekturlæsning inden levering

En metode der garanterer, at ingen fejl eller misforståelser finder vej til det færdige produkt, er vores korrekturlæsningsservice. Når du bestiller en oversættelse, har du mulighed for at vælge, om teksten skal modtage ekstra korrekturlæsning af en anden person end oversætteren. Med denne service vil din tekst blive sendt videre til en korrekturlæser, når oversætteren er færdig med sin gennemgang. På denne måde kan du sikre, at det sproglige såvel som terminologi og andre detaljer er korrekte. Vores korrekturlæsere har mange års erfaring i branchen og ved præcis, hvad der fungerer, når det kommer til e-handels- og hjemmesidetekster. Ring eller skriv til os i dag for at høre om denne service er relevant for din oversættelse!

Vi oversætter regelmæssigt følgende typer tekster til e-handel og hjemmesider: indhold til webshops, produktbeskrivelser, markedsføringsmateriale, reklamer, virksomhedshjemmesider med mere.

Betal med betalingskort eller MobilePay

Vi tilbyder online betaling til private kunder.
dankort visa mastercard mobilepay
Få et uforpligtende tilbud

Vores kunder:

Diction ApS
Gammeltorv 6, 3. sal
1457 København K
Danmark
+45 22 27 70 16
CVR: 35636455
EAN-nr. 5797200081926
dankort visa mastercard mobilepay