Diction
Ring på +45 22 27 70 16
Telfontid kl. 09-16
IT, data, teknik med mere

Oversættelser inden for IT, data, teknologi med mere

IT-branchen og alle sektorer, der er forbundet med den, såsom telekommunikation, data, automatisering osv., er stadig i hastig vækst. Hvis du vil udnytte det, har du brug for tekster, der er både korrekte og inspirerende. Vores oversættere har stor erfaring med at oversætte tekster til IT-branchen, hvilket betyder, at du kan være sikker på, at kvaliteten bliver den højest mulige, når du vælger Diction som oversættelsesbureau..

Vores oversættere bruger den nyeste teknologi

Ved hjælp af den nyeste teknologi og de nyeste værktøjer inden for oversættelse kan vi garantere, at dine tekster ikke kun er grammatisk korrekte, men også at terminologien er brugt konsekvent gennem teksten. Vores oversættere har adgang til oversættelseshukommelser baseret på mange tidligere oversættelser, hvilket giver dem de bedst mulige betingelser for at skabe tekster af høj kvalitet til dig.

Mulighed for at få din oversættelse korrekturlæst

Når du bestiller en oversættelse, har du mulighed for at vælge, om teksten skal have ekstra korrekturlæsning af en anden person end oversætteren, uanset om det er tekster om informationsteknologi, instruktionsbøger, softwarebeskrivelser eller forbrugerelektronik. Ligesom oversætterne har vores korrekturlæsere også solid viden om IT-branchen og sektorer relateret til IT. Det betyder, at du kan få dine tekster gennemgået af to eksperter, inden de leveres til dig. Det er dermed en ekstra garanti for, at det færdige resultat er af den højest mulige kvalitet og er korrekt i alle henseender. Ring eller skriv til os, så vi sammen kan finde ud af om vores korrekturlæsningsservice er relevant for dig!

Vi oversætter regelmæssigt følgende typer tekster inden for IT, data og telekommunikation: instruktionsbøger til teknologi og forbrugerelektronik, software- og hardwaretekster, computerprogrammer, e-handel, IT-dokumenter, netværksadministration med mere.

Betal med betalingskort eller MobilePay

Vi tilbyder online betaling til private kunder.
dankort visa mastercard mobilepay
Få et uforpligtende tilbud

Vores kunder:

Diction ApS
Gammeltorv 6, 3. sal
1457 København K
Danmark
+45 22 27 70 16
CVR: 35636455
EAN-nr. 5797200081926
dankort visa mastercard mobilepay