Diction
Ring på +45 22 27 70 16
Telfontid kl. 09-16
Økonomi, bank og finans

Økonomiske oversættelser til bank- og finanssektoren

Ved oversættelse af økonomiske tekster er det afgørende, at oversættelsen udføres med den korrekte terminologi af eksperter med kendskab til finans og økonomi. Vores oversættere har flere års erfaring med den finansielle sektor, så du kan være sikker på, at din tekst anvender passende sprog og terminologi, når den oversættes af os.

Moderne oversættelsesteknologi garanterer et konsekvent sprog

Vi bruger oversættelsesteknologi, der ikke kun sikrer, at teksten indeholder korrekt terminologi, men også at den samme terminologi bruges overalt i alle oversættelser, du bestiller hos os. På den måde kan vi garantere, at sproget er konsekvent, og at vi undgår unødvendige misforståelser. Vi sørger altså for, at din terminologi bruges i de oversættelser, vi laver for dig, så dit budskab er klart og tydeligt.

Mulighed for korrekturlæsning inden levering

Ud over brugen af moderne teknologi sikrer vi hos Diction, at din tekst oversættes af en brancheekspert, i dette tilfælde fra den finansielle sektor. Vi forstår vigtigheden af at tilbyde oversættelser af høj kvalitet, der lever op til dine egne samt dine kunder og partneres standarder. Når din tekst er blevet oversat, kan vi videresende teksten til vores håndplukkede team af korrekturlæsere til yderligere gennemgang. De vil kontrollere, at de relevante udtryk benyttes, og at sproget er korrekt. Med denne service vil teksten dermed blive gennemgået af både oversætteren og af en korrekturlæser, før den sendes tilbage til dig. Kontakt os i dag så vi sammen kan finde frem til, om denne service er relevant for din tekst!

Vi oversætter regelmæssigt følgende typer økonomiske tekster: årsrapporter, rapporter, nøgletalsrapporter, investeringsoplysninger, kontoudtog, resultatopfølgninger, registreringsbeviser, nyhedsbreve, kontrakter og forsikringsbetingelser.

Betal med betalingskort eller MobilePay

Vi tilbyder online betaling til private kunder.
dankort visa mastercard mobilepay
Få et uforpligtende tilbud

Vores kunder:

Diction ApS
Gammeltorv 6, 3. sal
1457 København K
Danmark
+45 22 27 70 16
CVR: 35636455
EAN-nr. 5797200081926
dankort visa mastercard mobilepay