Diction
Ring på +45 22 27 70 16
Telfontid kl. 09-16
Transport og logistik

Oversættelser til transport- og logistikbranchen

Transport- og logistikindustrien er en branche, der er præget af krav til nøjagtighed og præcision, hvilket også gælder for oversættelser og tekster inden for området. Vores erfarne oversættere har mange års erfaring med tekster fra transport- og logistikbranchen og sikrer, at både sprog og terminologi er korrekt. Kontakt os hos Diction, hvis du leder efter et oversættelsesbureau, der kender til logistik og transport.

Cloudbaseret teknologi hjælper vores oversættere

Ved hjælp af moderne cloudbaserede oversættelsesværktøjer sikrer vi, at alle vores oversættelser ikke kun bruger korrekt terminologi og det rigtige sprog, men at de også gør det konsekvent. Dette hjælper med at skabe ensartede slutresultater uden eventuelle misforståelser på grund af forkerte udtryk eller uklart sprog. Med et klart og utvetydigt budskab kan du være sikker på, at du når ud til dine kunder og partnere.

Mulighed for at få din oversættelse korrekturlæst

Hvis du ønsker det, kan du ved bestilling af oversættelsen tilvælge at få sendt dine oversættelser videre til en anden korrekturlæser, når oversætteren er færdig med sin gennemgang. Vores korrekturlæsere har, ligesom vores oversættere, mange års erfaring inden for transport- og logistikbranchen, og de sikrer, at sprog såvel som terminologi og andre detaljer er korrekte. Med denne dobbelte gennemgang kan du derfor være helt sikker på, at den leverede tekst er af den højest mulige kvalitet. Er du i tvivl om, hvorvidt denne service er relevant for dig og din tekst? Så kontakt os endelig, så vi sammen kan finde frem til den rette løsning.

Vi oversætter regelmæssigt følgende typer tekster inden for transport- og logistikbranchen: personaleinformation, markedsføringsmateriale, interne virksomhedsdokumenter, tekster om sikkerhed på arbejdspladsen, kontrakter, udbudsdokumenter med mere.

Betal med betalingskort eller MobilePay

Vi tilbyder online betaling til private kunder.
dankort visa mastercard mobilepay
Få et uforpligtende tilbud

Vores kunder:

Diction ApS
Gammeltorv 6, 3. sal
1457 København K
Danmark
+45 22 27 70 16
CVR: 35636455
EAN-nr. 5797200081926
dankort visa mastercard mobilepay