Diction
Ring på +45 22 27 70 16
Telfontid kl. 09-16
Restaurant og gastronomi

Oversættelser inden for restaurant og gastronomi

Restaurant og gastronomi kan omfatte alt fra restauranter og caféer til forhandlere af fødevarer – derfor kræves der også oversættere med en alsidig viden til at oversætte tekster inden for branchen. Alle vores oversættere har mange års erfaring med denne branche, og du kan derfor være sikker på, at dine tekster lever op til både dine og dine kunders krav og forventninger.

Den nyeste teknologi sikrer kvaliteten af dine tekster

Alle vores oversættere bruger den nyeste oversættelsesteknologi, når de oversætter dine tekster. På den måde kan du være sikker på, at terminologien ikke kun er korrekt, den bruges også konsekvent i hele teksten og bidrager til det ensartede indtryk, som det endelige produkt giver. Dette eliminerer praktisk talt risikoen for eventuelle misforståelser og kommunikationsfejl, så du kan være sikker på, at dit budskab kommunikeres tydeligt til kunder og partnere.

Mulighed for ekstra korrekturlæsning

Når du bestiller en oversættelse, har du mulighed for at vælge, om den skal have ekstra korrekturlæsning af en anden person end oversætteren. Vores korrekturlæsere har, ligesom oversætteren, solid erfaring fra branchen og sikrer, at både sprog og terminologi er korrekt og brugt konsekvent i hele teksten, uanset om det er tekster til en restaurant, levnedsmidler eller andet. Takket være denne dobbelte gennemgang kan du derfor være helt sikker på, at teksten er af den højest mulige kvalitet, når vi leverer den til dig.

Vi har tidligere oversat følgende typer tekster inden for restaurations- og gastronomibranchen: menuer, næringsdeklarationer, ingredienslister og opskrifter. Er du i tvivl om, hvorvidt korrekturlæsning er relevant for dig og din tekst? Så kontakt os endelig i dag!

Betal med betalingskort eller MobilePay

Vi tilbyder online betaling til private kunder.
dankort visa mastercard mobilepay
Få et uforpligtende tilbud

Vores kunder:

Diction ApS
Gammeltorv 6, 3. sal
1457 København K
Danmark
+45 22 27 70 16
CVR: 35636455
EAN-nr. 5797200081926
dankort visa mastercard mobilepay