Diction
Ring på +45 22 27 70 16
Telfontid kl. 09-16
Uddannelse og forskning

Oversættelser inden for uddannelse og forskning

Få områder stiller så store krav til tekster som inden for uddannelse og forskning. Inden for disse termtunge områder er det helt afgørende, at den korrekte terminologi og et klart sprog anvendes konsekvent for at eliminere risikoen for misforståelser og unøjagtigheder. Vores oversættere har mange års erfaring med at oversætte videnskabelige tekster og tekster inden for uddannelse – alt sammen med det rigtige sprog og den korrekte terminologi.

Konsekvente tekster ved hjælp af den nyeste teknologi

Alle vores oversættere bruger den nyeste oversættelsesteknologi til at oversætte dine tekster. Dette garanterer ikke kun brugen af de rigtige udtryk, men også at de bruges kontinuerligt gennem teksten og hjælper med at skabe en skarp samlet tekst, der er klar og ikke kan misforstås. Vi forstår vigtigheden af dette i netop videnskabens verden, hvor kernen i teksten ofte ligger i detaljerne.

Få oversættelsen gennemgået af en professionel korrekturlæser

Når oversætteren er færdig med din tekst, kan den sendes videre til yderligere gennemgang hos en anden korrekturlæser end oversætteren. Denne service kan tilvælges, når du bestiller hos os. Vores korrekturlæsere har mange års erfaring med at arbejde med tekster inden for uddannelse og videnskab. De sikrer, at teksterne har det korrekte sprog og terminologi, og at de er konsekvente. Vores korrekturlæsere sørger for, at teksten lever op til både dine forventninger og forventningerne hos dem, som teksten henvender sig til. Korrekturlæsning er den ekstra service, der garanterer, at det endelige resultat er af højeste kvalitet. Er du i tvivl om, hvorvidt denne service er relevant for netop din tekst, så kontakt os i dag!

Vi har blandt andet erfaring med følgende typer tekster inden for videnskab og uddannelse: lærebøger, videnskabelige artikler, anmeldelser af videnskabelige tekster, videnskabelige abstracts med mere.

Betal med betalingskort eller MobilePay

Vi tilbyder online betaling til private kunder.
dankort visa mastercard mobilepay
Få et uforpligtende tilbud

Vores kunder:

Diction ApS
Gammeltorv 6, 3. sal
1457 København K
Danmark
+45 22 27 70 16
CVR: 35636455
EAN-nr. 5797200081926
dankort visa mastercard mobilepay