Diction
Ring på +45 2227 7016
Åben til kl. 17.00

Vores erhvervsløsninger for oversættelse


Erhvervsløsninger 

Diction har specialiseret sig i at lave sprogløsninger for både små, mellemstore og store virksomheder. Vores kunder stiller store krav og forventer en effektiv og overskuelig løsning til at få oversat, korrekturlæst og skrevet tekster. For at kunne imødekomme dette behov har Diction en erhvervsløsning, som er gratis at få sat op. Vores erhvervsløsning går ud på, at vi stiller et dedikeret team til rådighed, hvilket betyder, at I får en fast projektleder samt et fast oversætterteam, der både inkluderer oversættere og korrekturlæsere. Hertil bruger vi den nyeste teknologi på sprogmarkedet i form af moderne oversættelsesværktøjer, og I kan vælge at få sat en automatisk portal op, hvor I kan uploade opgaver direkte til os. 

Oversættelse & korrekturlæsning

Specialiserede oversættere
Det vigtigste for at komme i hus med en korrekt oversættelse er, at vi får fundet den bedste oversætter til netop jeres tekster. Vi sørger for at få en modermålsoversætter på jeres opgave, som har kendskab til netop jeres branche og derfor har de bedste forudsætninger for at bruge den rigtige terminologi m.m. Vi har mere end 1000 professionelle oversættere i vores database, som alle har hvert deres specialiserede felt. Derudover har vi også en korrekturlæser til at læse oversættelsen igennem efterfølgende.

Dedikeret team
Som erhvervskunde hos Diction får I et fast team af oversættere og korrekturlæsere. Dermed sørger vi altid for, at det er de samme oversættere og korrekturlæsere, som arbejder på jeres tekster. Således får vi udnyttet det kendskab, oversætterne får til jeres virksomhed og jeres ønskede terminologi og stil.

Dedikeret projektleder
Når jeres virksomhed bestiller oversættelse eller korrekturlæsning hos Diction, så vil I altid have en fast kontaktperson, som også er jeres projektleder. Vores projektleder er altid tilgængelig for jer og står klar til at give jer indblik i processer og besvare eventuelle spørgsmål.

Kundeportal

Kundeportal
Diction har en kundeportal, hvor jeres virksomhed kan logge ind og bestille oversættelser og herefter følge med i, hvor langt vi er i oversættelsesforløbet. Dette login kan gives til alle medarbejdere i jeres organisation, således at alle nemt kan få et overblik over, hvad der er bestilt.

Processor og overblik
For Diction er det vigtigt, at vores løsning er gennemskuelig, og derfor kan du til hver en tid få indblik i, hvor langt vi er med oversættelserne ved hjælp af kundeportalen, eller vores projektleder kan sende dig en opgørelse over, hvor meget der er blevet oversat.

Integration

Integration med interne systemer
Diction tilbyder at integrere vores kundeportal med jeres interne programmer; vi har en åben API og kan tilpasse os de fleste systemer. Vores kundeportal har ISO 27001 certificering, så jeres virksomhed kan trygt uploade tekster i vores portal. Derudover har alle vores translatører tavshedspligt.

Sprogteknologi

Maskinoversættelse
Diction arbejder med det nyeste oversættelsesværktøj på markedet, hvilket betyder, at vi i nogle tilfælde kan automatisere dele af oversættelsen ved hjælp af maskinoversættelse. Selvom dele af oversættelsen i nogle tilfælde kan maskinoversættes, bliver oversættelsen altid rettet til af oversætteren og efterfølgende tjekket af korrekturlæseren. Udover maskinoversættelse kan vi også give rabat for gentagelser, hvilket kan udmønte sig i store beløb, især hvis der er tale om en stor mængde tekst.  

Termbaser
For at få en god oversættelse er det afgørende, at den rigtige fagterminologi er blevet brugt. I Diction kender vi vigtigheden af dette, og derfor opbygger vi altid terminologidatabaser for vores kunder. En terminologidatabase er en database hvor al terminologi fra jeres oversættelser bliver gemt. I kan altid få terminologidatabasen tilsendt, så I kan bruge databasen internt i jeres organisation.

Beregn din pris

ord
ord til  
(minimumpris: 490 kr.)
Få et uforpligtende tilbud

Betal med betalingskort eller MobilePay

Vi er det eneste oversættelsesbureau i Skandinavien, der tilbyder online betaling til private kunder.
Få et uforpligtende tilbud

Dit professionelle oversættelsesbureau

Oversættelsesbureauet Diction er din sproglige samarbejdspartner, uanset om du skal have lavet oversættelse, korrekturlæsning, tekstforfatning eller tolkning. Vores oversættelsesbureau har hovedkontor i København, Danmark. Fra vores kontor har vi siden 2010 hjulpet vores kunder med oversættelse i hele Nordeuropa. Vi har særligt specialiseret os i at lave oversættelser til og fra de skandinaviske sprog, hvilket gør, at du trygt kan overlade dine oversættelser til os og forvente at få korrekte og sprogligt flydende oversættelser retur. For at du kan være sikker på at få oversættelse af højeste kvalitet, har vi samlet de dygtigste oversættere i branchen hos os. Vi benytter os udelukkende af modersmålsoversættere, og alle tekster bliver kvalitetssikret ved bl.a. korrekturlæsninger, som bliver foretaget af en anden person end oversætteren selv. Diction leverer professionelle sprogløsninger til både privat og erhverv, og vi ser frem til også at hjælpe dig.
Diction ApS
Gammeltorv 6, 3. sal
1457 København K
Danmark
+45 2227 7016
CVR: 35636455