Diction
Ring på +45 2227 7016
Åben til kl. 17.00

Vores kunder

Kinesisk oversættelse hjalp til salget af gigantisk ravsamling

16. april 2021

I august 2020 stod det danske auktionshus Lauritz.com overfor en omfattende opgave. Lauritz.com, Nordeuropas største online-auktionshus, var blevet ansvarlig for at varetage salget af de mere end 288.000 objekter fra konkursboet House Of Amber, som blandt andet inkluderede verdens næststørste ravklump på 47,5 kilo. Læs her, hvordan at vi hos Diction hjalp Lauritz med at løse denne opgave.


Rav i den for 160 millioner


Det kinesiske marked for køb af rav har været i vækst med særlig fokus på Skandinavien. Derfor gik Lauritz.com til Diction, da auktionshuset skulle have  oversat marketingteksten og pressemeddelelsen om ravauktionerne fra dansk til engelsk og kinesisk. Materialet blev oversat og salget af samlingen som blev vurderet til havende en detailpris på 160 millioner kroner blev igangsat. Vi har tidligere lavet andet og mere omfattende arbejde for Lauritz, men vi kan godt lide netop denne historie, da den viser flere ting om Diction som virksomhed.


Hos Diction prøver vi altid at forstå formålet med og historien bag den konkrette oversættelse for at tage hensyn til dette i sprogbrug og formuleringer. Dette afspejler sig i kvaliteten af oversættelsen, da teksten vil være målrettet modtageren. I eksemplet med Lauritz.com og ravsamlingen hjalp en professionel kinesisk oversættelse med at appellere til et specifikt marked. En god oversættelse kan åbne muligheder for både salg og omtale på nye markeder.

Oversættelser åbner døre og nye markeder


Diction har oversættere tilknyttet indenfor flere hundrede sprogkombinationer, og der er derfor (næsten) ingen grænser for hvad vi kan oversætte til. Samme fleksibilitet er synlig inden for formater på materiale som vi kan oversætte. Vi opererer med total fleksibilitet omkring format– vi har oversat alt fra plakater til juridiske tekster, og indenfor stort set samtlige brancher og industrier.


Direktør i Diction, Martin Boberg, tilføjer: ”Som oversættelsen for Lauritz.com viser, er vi hos Diction meget optagede af at bevare historien bag det materiale vi oversætter, og er altid klar til at hjælpe virksomheder indenfor brancher, hvor dette er nødvendigt. Vi har blandt andet stor erfaring inden for både kunst- og auktionsverden.”


Du kan kontakte os eller få et uforpligtende tilbud, for at høre mere om hvordan vi kan hjælpe netop dig.

Betal med betalingskort eller MobilePay

Vi tilbyder online betaling til private kunder.
dankortvisamastercardmobilepay
Få et uforpligtende tilbud

Læs om nogle af vores cases:

Hos Diction har vi erfaring med oversættelse af tekster for både erhvervslivet, det offentlige og for privatpersoner. Vi har oversættere inden for hver deres felt. Flere af vores oversættere har specialiseret sig inden for et særligt felt, og netop dette har betydning for at din tekst bliver så flydende som mulig, og dermed bringer budskabet så klart som muligt.

Vores kunder

Bang & Olufsen
Sticks'n'Sushi
Europcar
PricewaterhouseCoopers
Santander Consumer Bank
WhiteAway
Arriva
Københavns Universitet
Aller Media
Toyota
Momondo
Nordisk Film
Frihedsmuseet
Lauritz
Clever
Copenhagen Green Energy

Vores kunder:

Diction ApS
Gammeltorv 6, 3. sal
1457 København K
Danmark
+45 2227 7016
CVR: 35636455
EAN-nr. 5797200064202
dankortvisamastercardmobilepay