Diction
Ring på +45 22 27 70 16
Telfontid kl. 09-16

Kinesisk oversættelse hjalp til salget af gigantisk ravsamling

I august 2020 stod det danske auktionshus Lauritz.com overfor en omfattende opgave. Lauritz.com, Nordeuropas største online-auktionshus, var blevet ansvarlig for at varetage salget af de mere end 288.000 objekter fra konkursboet House Of Amber, som blandt andet inkluderede verdens næststørste ravklump på 47,5 kilo. Læs her, hvordan at vi hos Diction hjalp Lauritz med at løse denne opgave.

Rav i den for 160 millioner

Det kinesiske marked for køb af rav har været i vækst med særlig fokus på Skandinavien. Derfor gik Lauritz.com til Diction, da auktionshuset skulle have  oversat marketingteksten og pressemeddelelsen om ravauktionerne fra dansk til engelsk og kinesisk. Materialet blev oversat og salget af samlingen som blev vurderet til havende en detailpris på 160 millioner kroner blev igangsat. Vi har tidligere lavet andet og mere omfattende arbejde for Lauritz, men vi kan godt lide netop denne historie, da den viser flere ting om Diction som virksomhed.

Hos Diction prøver vi altid at forstå formålet med og historien bag den konkrette oversættelse for at tage hensyn til dette i sprogbrug og formuleringer. Dette afspejler sig i kvaliteten af oversættelsen, da teksten vil være målrettet modtageren. I eksemplet med Lauritz.com og ravsamlingen hjalp en professionel kinesisk oversættelse med at appellere til et specifikt marked. En god oversættelse kan åbne muligheder for både salg og omtale på nye markeder.

Oversættelser åbner døre og nye markeder

Diction har oversættere tilknyttet indenfor flere hundrede sprogkombinationer, og der er derfor (næsten) ingen grænser for hvad vi kan oversætte til. Samme fleksibilitet er synlig inden for formater på materiale som vi kan oversætte. Vi opererer med total fleksibilitet omkring format– vi har oversat alt fra plakater til juridiske tekster, og indenfor stort set samtlige brancher og industrier.

Direktør i Diction, Martin Boberg, tilføjer: ”Som oversættelsen for Lauritz.com viser, er vi hos Diction meget optagede af at bevare historien bag det materiale vi oversætter, og er altid klar til at hjælpe virksomheder indenfor brancher, hvor dette er nødvendigt. Vi har blandt andet stor erfaring inden for både kunst- og auktionsverden.”

Du kan kontakte os eller få et uforpligtende tilbud, for at høre mere om hvordan vi kan hjælpe netop dig.

Betal med betalingskort eller MobilePay

Vi tilbyder online betaling til private kunder.
dankort visa mastercard mobilepay
Få et uforpligtende tilbud

Det siger vores kunder

Vi anvender Diction til oversættelse af bl.a. produkttekster til flere forskellige skandinaviske sprog. Leveringstiden er kort, oversættelsen er korrekt hver gang og processen utrolig smidig. Så gør det heller ikke noget, at prisen også er den bedste, vi har kunnet opdrive.
Christian Birksø
Christian Birksø
eAnatomi.dk
Vi har ofte brugt Diction og fået oversat tekniske tekster, der kræver indblik i byggetekniske termer. Oversættelserne, vi har fået retur, har altid været korrekte og af høj kvalitet. Derudover har prisen også været rigtig fornuftig.
Alexander Wulff
Alexander Wulff
ABEO A/S
Vi har valgt at anvende Diction som vores oversættelsesbureau, da vi er meget tilfredse med serviceniveauet, oversættelserne er af høj kvalitet og levering sker altid til tiden.
Mette Lindberg
Mette Lindberg
In-cosmetics ApS

Vores kunder:

Diction ApS
Gammeltorv 6, 3. sal
1457 København K
Danmark
+45 22 27 70 16
CVR: 35636455
EAN-nr. 5797200081926
dankort visa mastercard mobilepay