Diction
Ring på +45 22 27 70 16
Telfontid kl. 09-16

Sådan fik vi hjulpet Arriva - Vi levere kvalitets oversættelser

Oversættelser for ledelsen i Arriva - en af Nordens største bus- og togoperatører

Hvem

Arriva er i dag Danmarks største busoperatør og næststørste togoperatør. Arriva Danmark er en del af Arriva Gruppen, der består af kollektive transportselskaber i 14 europæiske lande og beskæftiger mere end 55.000 medarbejdere på verdensplan. Arriva gruppen blev i 2010 købt af Deutsche Bahn.

Udfordringen

Arriva er en organisation, som sætter store krav til ledelsen, og i den forbindelse har Arriva løbende dokumenter, som skal oversættes til engelsk til resten af organisationen. Det er afgørende, at disse tekster bliver oversat korrekt, og at teksterne bliver flydende og letforståelige for resten af organisationens medarbejdere. For at sikre dette søgte Arriva et professionelt oversættelsesbureau og endte derfor med at kontakte Diction.

Løsning

Diction har af flere omgange samarbejdet med virksomheder inden for transport og logistik-branchen og havde derfor erfarne oversættere klar til Arrivas opgave. Derfor kunne Diction fra start levere professionelle oversættelser, som var skrevet i et sprog, der var letforståeligt for resten af Arriva organisationen.

Så ønsker du et oversættelsesbureau med de bedste priser, og som kan levere hurtigt og fejlfrit, så kontakt os på tlf. +45 2227 7016 eller via vores mail [email protected].

Betal med betalingskort eller MobilePay

Vi tilbyder online betaling til private kunder.
dankort visa mastercard mobilepay
Få et uforpligtende tilbud

Det siger vores kunder

Vi anvender Diction til oversættelse af bl.a. produkttekster til flere forskellige skandinaviske sprog. Leveringstiden er kort, oversættelsen er korrekt hver gang og processen utrolig smidig. Så gør det heller ikke noget, at prisen også er den bedste, vi har kunnet opdrive.
Christian Birksø
Christian Birksø
eAnatomi.dk
Vi har ofte brugt Diction og fået oversat tekniske tekster, der kræver indblik i byggetekniske termer. Oversættelserne, vi har fået retur, har altid været korrekte og af høj kvalitet. Derudover har prisen også været rigtig fornuftig.
Alexander Wulff
Alexander Wulff
ABEO A/S
Vi har valgt at anvende Diction som vores oversættelsesbureau, da vi er meget tilfredse med serviceniveauet, oversættelserne er af høj kvalitet og levering sker altid til tiden.
Mette Lindberg
Mette Lindberg
In-cosmetics ApS

Vores kunder:

Diction ApS
Gammeltorv 6, 3. sal
1457 København K
Danmark
+45 22 27 70 16
CVR: 35636455
EAN-nr. 5797200081926
dankort visa mastercard mobilepay