Diction
Ring på +45 2227 7016
Åben til kl. 17.00

Vores kunder

Sådan fik vi hjulpet Arriva - Vi levere kvalitets oversættelser

11. juli 2016

Oversættelser for ledelsen i Arriva - en af Nordens største bus- og togoperatører


Hvem


Arriva er i dag Danmarks største busoperatør og næststørste togoperatør. Arriva Danmark er en del af Arriva Gruppen, der består af kollektive transportselskaber i 14 europæiske lande og beskæftiger mere end 55.000 medarbejdere på verdensplan. Arriva gruppen blev i 2010 købt af Deutsche Bahn.


Udfordringen


Arriva er en organisation, som sætter store krav til ledelsen, og i den forbindelse har Arriva løbende dokumenter, som skal oversættes til engelsk til resten af organisationen. Det er afgørende, at disse tekster bliver oversat korrekt, og at teksterne bliver flydende og letforståelige for resten af organisationens medarbejdere. For at sikre dette søgte Arriva et professionelt oversættelsesbureau og endte derfor med at kontakte Diction.

Løsning


Diction har af flere omgange samarbejdet med virksomheder inden for transport og logistik-branchen og havde derfor erfarne oversættere klar til Arrivas opgave. Derfor kunne Diction fra start levere professionelle oversættelser, som var skrevet i et sprog, der var letforståeligt for resten af Arriva organisationen.Så ønsker du et oversættelsesbureau med de bedste priser, og som kan levere hurtigt og fejlfrit, så kontakt os på tlf. +45 2227 7016 eller via vores mail [email protected]

Betal med betalingskort eller MobilePay

Vi tilbyder online betaling til private kunder.
dankortvisamastercardmobilepay
Få et uforpligtende tilbud

Læs om nogle af vores cases:

Hos Diction har vi erfaring med oversættelse af tekster for både erhvervslivet, det offentlige og for privatpersoner. Vi har oversættere inden for hver deres felt. Flere af vores oversættere har specialiseret sig inden for et særligt felt, og netop dette har betydning for at din tekst bliver så flydende som mulig, og dermed bringer budskabet så klart som muligt.

Vores kunder

Bang & Olufsen
Sticks'n'Sushi
Europcar
PricewaterhouseCoopers
Santander Consumer Bank
WhiteAway
Arriva
Københavns Universitet
Aller Media
Toyota
Momondo
Nordisk Film
Frihedsmuseet
Lauritz
Clever
Copenhagen Green Energy

Vores kunder:

Diction ApS
Gammeltorv 6, 3. sal
1457 København K
Danmark
+45 2227 7016
CVR: 35636455
EAN-nr. 5797200064202
dankortvisamastercardmobilepay