Diction
Ring på +45 2227 7016
Åben til kl. 17.00

Vores kunder

Dictions kunder: Nordisk Film

13. maj 2016

Oversættelse af 55.000 ord, på to uger tak!


Sådan lød opgaven fra Danmarks største TV-produktionsselskab Nordisk Film TV, som i Skandinavien beskæftiger lidt over 1.900 medarbejdere.


Udfordringen


Samarbejdet med Nordisk Film TV startede, da de havde behov for at få oversat en af deres TV-manuskripter fra dansk til engelsk. Gennem hele manuskriptet var der særlige vendinger og fagtermer, der skulle tages hensyn til. En anden udfordring var, at projektet skulle stå klar efter 10 hverdage.


Løsning


På baggrund af den store mængde tekst, der skulle oversættes, og pga. den korte deadline, arrangerede vores projektleder et tæt samarbejde mellem to af vores oversættere. Da vi havde to forskellige oversættere til at arbejde med samme opgave, krævede det, at de blev fortrolige med hinandens oversættelsesstil, og derfor var det afgørende, at oversætterne havde en løbende dialog vedr. brug af fagtermer og stilistiske træk i teksten.


Efter den tætte dialog, hvor oversætterne arbejdede sammen, optimerede de teksten ved at korrekturlæse hinandens tekster for at gøre teksten helt perfekt og kontinuerligt ens hele vejen igennem.

Resultat


Igennem hele processen var der et tæt samarbejde mellem projektlederen og de to oversættere, hvilket betød, at oversættelsen blev færdig til tiden og dernæst sendt retur til Nordisk Film TV, så de kunne tage teksten direkte i brug. Opgaven er et godt eksempel på, at teamwork og professionalisme skal gå hånd i hånd for at kunne skabe en tekst af højeste kvalitet på så kort tid.


Om Nordisk Film – Egmont


Nordisk film er en del af Egmont og er Nordens førende udvikler, producent og distributør af kreativt indhold for film og spil. Nordisk film havde i 2015 en samlet omsætning på DKK 3,7 milliarder. Selskabet beskæftiger 1.900 medarbejdere i Danmark, Sverige, Norge og Finland.Så ønsker du et oversættelsesbureau med de bedste priser, og som kan levere hurtigt og fejlfrit, så kontakt os på tlf. +45 2227 7016 eller via vores mail [email protected]

Betal med betalingskort eller MobilePay

Vi tilbyder online betaling til private kunder.
dankortvisamastercardmobilepay
Få et uforpligtende tilbud

Læs om nogle af vores cases:

Hos Diction har vi erfaring med oversættelse af tekster for både erhvervslivet, det offentlige og for privatpersoner. Vi har oversættere inden for hver deres felt. Flere af vores oversættere har specialiseret sig inden for et særligt felt, og netop dette har betydning for at din tekst bliver så flydende som mulig, og dermed bringer budskabet så klart som muligt.

Vores kunder

Bang & Olufsen
Sticks'n'Sushi
Europcar
PricewaterhouseCoopers
Santander Consumer Bank
WhiteAway
Arriva
Københavns Universitet
Aller Media
Toyota
Momondo
Nordisk Film
Frihedsmuseet
Lauritz
Clever
Copenhagen Green Energy

Vores kunder:

Diction ApS
Gammeltorv 6, 3. sal
1457 København K
Danmark
+45 2227 7016
CVR: 35636455
EAN-nr. 5797200064202
dankortvisamastercardmobilepay