Diction
Ring på +45 22 27 70 16
Telfontid kl. 09-16

Dictions kunder: Nordisk Film

Oversættelse af 55.000 ord, på to uger tak!

Sådan lød opgaven fra Danmarks største TV-produktionsselskab Nordisk Film TV, som i Skandinavien beskæftiger lidt over 1.900 medarbejdere.

Udfordringen

Samarbejdet med Nordisk Film TV startede, da de havde behov for at få oversat en af deres TV-manuskripter fra dansk til engelsk. Gennem hele manuskriptet var der særlige vendinger og fagtermer, der skulle tages hensyn til. En anden udfordring var, at projektet skulle stå klar efter 10 hverdage.

Løsning

På baggrund af den store mængde tekst, der skulle oversættes, og pga. den korte deadline, arrangerede vores projektleder et tæt samarbejde mellem to af vores oversættere. Da vi havde to forskellige oversættere til at arbejde med samme opgave, krævede det, at de blev fortrolige med hinandens oversættelsesstil, og derfor var det afgørende, at oversætterne havde en løbende dialog vedr. brug af fagtermer og stilistiske træk i teksten.

Efter den tætte dialog, hvor oversætterne arbejdede sammen, optimerede de teksten ved at korrekturlæse hinandens tekster for at gøre teksten helt perfekt og kontinuerligt ens hele vejen igennem.

Resultat

Igennem hele processen var der et tæt samarbejde mellem projektlederen og de to oversættere, hvilket betød, at oversættelsen blev færdig til tiden og dernæst sendt retur til Nordisk Film TV, så de kunne tage teksten direkte i brug. Opgaven er et godt eksempel på, at teamwork og professionalisme skal gå hånd i hånd for at kunne skabe en tekst af højeste kvalitet på så kort tid.

Om Nordisk Film – Egmont

Nordisk film er en del af Egmont og er Nordens førende udvikler, producent og distributør af kreativt indhold for film og spil. Nordisk film havde i 2015 en samlet omsætning på DKK 3,7 milliarder. Selskabet beskæftiger 1.900 medarbejdere i Danmark, Sverige, Norge og Finland.

Så ønsker du et oversættelsesbureau med de bedste priser, og som kan levere hurtigt og fejlfrit, så kontakt os på tlf. +45 2227 7016 eller via vores mail [email protected].

Betal med betalingskort eller MobilePay

Vi tilbyder online betaling til private kunder.
dankort visa mastercard mobilepay
Få et uforpligtende tilbud

Det siger vores kunder

Vi anvender Diction til oversættelse af bl.a. produkttekster til flere forskellige skandinaviske sprog. Leveringstiden er kort, oversættelsen er korrekt hver gang og processen utrolig smidig. Så gør det heller ikke noget, at prisen også er den bedste, vi har kunnet opdrive.
Christian Birksø
Christian Birksø
eAnatomi.dk
Vi har ofte brugt Diction og fået oversat tekniske tekster, der kræver indblik i byggetekniske termer. Oversættelserne, vi har fået retur, har altid været korrekte og af høj kvalitet. Derudover har prisen også været rigtig fornuftig.
Alexander Wulff
Alexander Wulff
ABEO A/S
Vi har valgt at anvende Diction som vores oversættelsesbureau, da vi er meget tilfredse med serviceniveauet, oversættelserne er af høj kvalitet og levering sker altid til tiden.
Mette Lindberg
Mette Lindberg
In-cosmetics ApS

Vores kunder:

Diction ApS
Gammeltorv 6, 3. sal
1457 København K
Danmark
+45 22 27 70 16
CVR: 35636455
EAN-nr. 5797200081926
dankort visa mastercard mobilepay