Diction
Ring på +45 22 27 70 16
Telfontid kl. 09-16

Dictions kunder: Momondo

Hjælp Momondo med at tiltrække kunder

Hvem

Momondo er efterhånden et velkendt navn for de fleste, når det kommer til at finde frem til de billigste og bedste rejsedestinationer. Det er ikke et rejsebureau, men derimod en gratis onlinetjeneste, der sammenligner alle rejsebureauers og flyselskabers priser. Firmaet blev oprettet i 2006 og har sidenhen udvidet med mange forskellige smarte funktioner, såsom prissammenligning af pakkerejser, hoteller og biludlejning. Momondo forventer at have en omsætning på omkring 1 milliard kroner i 2016, hvilket svarer til en fordobling hvert år.

Udfordringen

Momondo kontaktede os med henblik på at få oversat nogle tekster til portugisisk, der beskrev forskellige rejsedestinationer på deres hjemmeside. Momondo havde undersøgt oversættelsesmarkedet i Danmark og fundet frem til os som værende det meste fleksible oversættelsesbureau i forbindelse med hurtig levering, priser og udbud af sprogkombinationer. Momondos tekster har normalt et mere naturligt sprogbrug frem for mange af de tekniske og akademiske tekster, vi normalt modtager, og teksterne var ment til at sælge forskellige rejsedestinationer til de besøgende på Momondos hjemmeside ved hjælp af et flydende og indbydende sprogbrug.

Løsning

Selvom det selvfølgelig var nødvendigt med perfekte portugisiske oversættelser, skulle de også fange den rette stemning. Oversættelser med denne type sprogbrug krævede en anden tilgang end til de fleste jobs, vi får ind, men vi tilpassede os kundens formål med teksterne og fandt frem til en af vores dygtigste portugisiske oversættere, der har fantastisk flair for denne slags tekster. Momondo modtog ikke bare grammatiske, sprogligt perfekte oversættelser, men oversættelser som samtidig behandlede teksterne som noget, der skulle tjene et andet formål end at være sprogligt korrekte. Det resulterede i en mere poetisk-lydende løsning frem for en formelt-lydende løsning, og det gjorde, at Momondo kunne tiltrække en masse nye kunder med disse rejsebeskrivelser.

Så ønsker du et oversættelsesbureau med de bedste priser, og som kan levere hurtigt og fejlfrit, så kontakt os på tlf. +45 2227 7016 eller via vores mail [email protected].

Betal med betalingskort eller MobilePay

Vi tilbyder online betaling til private kunder.
dankort visa mastercard mobilepay
Få et uforpligtende tilbud

Det siger vores kunder

Vi anvender Diction til oversættelse af bl.a. produkttekster til flere forskellige skandinaviske sprog. Leveringstiden er kort, oversættelsen er korrekt hver gang og processen utrolig smidig. Så gør det heller ikke noget, at prisen også er den bedste, vi har kunnet opdrive.
Christian Birksø
Christian Birksø
eAnatomi.dk
Vi har ofte brugt Diction og fået oversat tekniske tekster, der kræver indblik i byggetekniske termer. Oversættelserne, vi har fået retur, har altid været korrekte og af høj kvalitet. Derudover har prisen også været rigtig fornuftig.
Alexander Wulff
Alexander Wulff
ABEO A/S
Vi har valgt at anvende Diction som vores oversættelsesbureau, da vi er meget tilfredse med serviceniveauet, oversættelserne er af høj kvalitet og levering sker altid til tiden.
Mette Lindberg
Mette Lindberg
In-cosmetics ApS

Vores kunder:

Diction ApS
Gammeltorv 6, 3. sal
1457 København K
Danmark
+45 22 27 70 16
CVR: 35636455
EAN-nr. 5797200081926
dankort visa mastercard mobilepay