Diction
Ring på +45 2227 7016
Åben til kl. 17.00

Vores kunder

Dictions kunder: Momondo

13. maj 2016

Hjælp Momondo med at tiltrække kunder


Hvem


Momondo er efterhånden et velkendt navn for de fleste, når det kommer til at finde frem til de billigste og bedste rejsedestinationer. Det er ikke et rejsebureau, men derimod en gratis onlinetjeneste, der sammenligner alle rejsebureauers og flyselskabers priser. Firmaet blev oprettet i 2006 og har sidenhen udvidet med mange forskellige smarte funktioner, såsom prissammenligning af pakkerejser, hoteller og biludlejning. Momondo forventer at have en omsætning på omkring 1 milliard kroner i 2016, hvilket svarer til en fordobling hvert år.


Udfordringen


Momondo kontaktede os med henblik på at få oversat nogle tekster til portugisisk, der beskrev forskellige rejsedestinationer på deres hjemmeside. Momondo havde undersøgt oversættelsesmarkedet i Danmark og fundet frem til os som værende det meste fleksible oversættelsesbureau i forbindelse med hurtig levering, priser og udbud af sprogkombinationer. Momondos tekster har normalt et mere naturligt sprogbrug frem for mange af de tekniske og akademiske tekster, vi normalt modtager, og teksterne var ment til at sælge forskellige rejsedestinationer til de besøgende på Momondos hjemmeside ved hjælp af et flydende og indbydende sprogbrug.

Løsning


Selvom det selvfølgelig var nødvendigt med perfekte portugisiske oversættelser, skulle de også fange den rette stemning. Oversættelser med denne type sprogbrug krævede en anden tilgang end til de fleste jobs, vi får ind, men vi tilpassede os kundens formål med teksterne og fandt frem til en af vores dygtigste portugisiske oversættere, der har fantastisk flair for denne slags tekster. Momondo modtog ikke bare grammatiske, sprogligt perfekte oversættelser, men oversættelser som samtidig behandlede teksterne som noget, der skulle tjene et andet formål end at være sprogligt korrekte. Det resulterede i en mere poetisk-lydende løsning frem for en formelt-lydende løsning, og det gjorde, at Momondo kunne tiltrække en masse nye kunder med disse rejsebeskrivelser.Så ønsker du et oversættelsesbureau med de bedste priser, og som kan levere hurtigt og fejlfrit, så kontakt os på tlf. +45 2227 7016 eller via vores mail [email protected]

Betal med betalingskort eller MobilePay

Vi tilbyder online betaling til private kunder.
dankortvisamastercardmobilepay
Få et uforpligtende tilbud

Læs om nogle af vores cases:

Hos Diction har vi erfaring med oversættelse af tekster for både erhvervslivet, det offentlige og for privatpersoner. Vi har oversættere inden for hver deres felt. Flere af vores oversættere har specialiseret sig inden for et særligt felt, og netop dette har betydning for at din tekst bliver så flydende som mulig, og dermed bringer budskabet så klart som muligt.

Vores kunder

Bang & Olufsen
Sticks'n'Sushi
Europcar
PricewaterhouseCoopers
Santander Consumer Bank
WhiteAway
Arriva
Københavns Universitet
Aller Media
Toyota
Momondo
Nordisk Film
Frihedsmuseet
Lauritz
Clever
Copenhagen Green Energy

Vores kunder:

Diction ApS
Gammeltorv 6, 3. sal
1457 København K
Danmark
+45 2227 7016
CVR: 35636455
EAN-nr. 5797200064202
dankortvisamastercardmobilepay