Diction
Ring på +45 22 27 70 16
Telfontid kl. 09-16

Dictions kunder: PricewaterhouseCoopers

Oversættelse af juridiske dokumenter for PwC

Hvem

PwC er blandt verdens førende revisionshuse med kontorer i mere end 157 lande og med mere end 208.000 medarbejdere på globalt plan. PwC hjælper med at skabe værdi for deres kunder ved at levere regnskabsmæssig rådgivning, skatterådgivning samt andre konsulentydelser. I 2015 leverede PwC serviceydelser til 418 virksomheder ud af de 500 største virksomheder på Fortune Global 500’s liste. I 2015 havde PwC en omsætning på over 35,4 milliarder USD.

Udfordringen

PwC har flere lokale kontorer i Norden, og deres norske afdeling i Oslo havde behov for assistance med oversættelse af en række juridiske dokumenter tilsigtet internationale kunder. Dokumenterne havde hovedsageligt indhold af skattemæssig karakter, og der blev derfor stillet høje krav til oversætterens kompetencer, da det var yderst essentielt, at den fulde mening i kildeteksterne blev bibeholdt i oversættelsen. For at få løst deres oversættelsesbehov tog PwC kontakt til Diction.

Løsning

Diction har et enormt netværk af oversættere inden for forskellige industrier. I dette tilfælde krævede opgaven oversættere med forstand på jura og særligt indblik i skatterelateret terminologi. Derfor benyttede Diction specialister med de nødvendige kompetencer til den på gældende opgave og gennemførte desuden statsautoriserede oversættelser for PwC i Norge, der matchede deres behov.

Så ønsker du et oversættelsesbureau med de bedste priser, og som kan levere hurtigt og fejlfrit, så kontakt os på tlf. +45 2227 7016 eller via vores mail [email protected].

Betal med betalingskort eller MobilePay

Vi tilbyder online betaling til private kunder.
dankort visa mastercard mobilepay
Få et uforpligtende tilbud

Det siger vores kunder

Vi anvender Diction til oversættelse af bl.a. produkttekster til flere forskellige skandinaviske sprog. Leveringstiden er kort, oversættelsen er korrekt hver gang og processen utrolig smidig. Så gør det heller ikke noget, at prisen også er den bedste, vi har kunnet opdrive.
Christian Birksø
Christian Birksø
eAnatomi.dk
Vi har ofte brugt Diction og fået oversat tekniske tekster, der kræver indblik i byggetekniske termer. Oversættelserne, vi har fået retur, har altid været korrekte og af høj kvalitet. Derudover har prisen også været rigtig fornuftig.
Alexander Wulff
Alexander Wulff
ABEO A/S
Vi har valgt at anvende Diction som vores oversættelsesbureau, da vi er meget tilfredse med serviceniveauet, oversættelserne er af høj kvalitet og levering sker altid til tiden.
Mette Lindberg
Mette Lindberg
In-cosmetics ApS

Vores kunder:

Diction ApS
Gammeltorv 6, 3. sal
1457 København K
Danmark
+45 22 27 70 16
CVR: 35636455
EAN-nr. 5797200081926
dankort visa mastercard mobilepay