Diction
Ring på +45 2227 7016
Åben til kl. 17.00

Vores kunder

Dictions kunder: PricewaterhousCoopers

11. juli 2016

Oversættelse af juridiske dokumenter for PwC


Hvem


PwC er blandt verdens førende revisionshuse med kontorer i mere end 157 lande og med mere end 208.000 medarbejdere på globalt plan. PwC hjælper med at skabe værdi for deres kunder ved at levere regnskabsmæssig rådgivning, skatterådgivning samt andre konsulentydelser. I 2015 leverede PwC serviceydelser til 418 virksomheder ud af de 500 største virksomheder på Fortune Global 500’s liste. I 2015 havde PwC en omsætning på over 35,4 milliarder USD.


Udfordringen


PwC har flere lokale kontorer i Norden, og deres norske afdeling i Oslo havde behov for assistance med oversættelse af en række juridiske dokumenter tilsigtet internationale kunder. Dokumenterne havde hovedsageligt indhold af skattemæssig karakter, og der blev derfor stillet høje krav til oversætterens kompetencer, da det var yderst essentielt, at den fulde mening i kildeteksterne blev bibeholdt i oversættelsen. For at få løst deres oversættelsesbehov tog PwC kontakt til Diction.

Løsning


Diction har et enormt netværk af oversættere inden for forskellige industrier. I dette tilfælde krævede opgaven oversættere med forstand på jura og særligt indblik i skatterelateret terminologi. Derfor benyttede Diction specialister med de nødvendige kompetencer til den på gældende opgave og gennemførte desuden statsautoriserede oversættelser for PwC i Norge, der matchede deres behov.Så ønsker du et oversættelsesbureau med de bedste priser, og som kan levere hurtigt og fejlfrit, så kontakt os på tlf. +45 2227 7016 eller via vores mail [email protected]

Betal med betalingskort eller MobilePay

Vi tilbyder online betaling til private kunder.
dankortvisamastercardmobilepay
Få et uforpligtende tilbud

Læs om nogle af vores cases:

Hos Diction har vi erfaring med oversættelse af tekster for både erhvervslivet, det offentlige og for privatpersoner. Vi har oversættere inden for hver deres felt. Flere af vores oversættere har specialiseret sig inden for et særligt felt, og netop dette har betydning for at din tekst bliver så flydende som mulig, og dermed bringer budskabet så klart som muligt.

Vores kunder

Bang & Olufsen
Sticks'n'Sushi
Europcar
PricewaterhouseCoopers
Santander Consumer Bank
WhiteAway
Arriva
Københavns Universitet
Aller Media
Toyota
Momondo
Nordisk Film
Frihedsmuseet
Lauritz
Clever
Copenhagen Green Energy

Vores kunder:

Diction ApS
Gammeltorv 6, 3. sal
1457 København K
Danmark
+45 2227 7016
CVR: 35636455
EAN-nr. 5797200064202
dankortvisamastercardmobilepay