Diction
Ring på +45 22 27 70 16
Telfontid kl. 09-16

Dictions kunder: Aller Media

Sproglig support til 500.000 ord på tysk, spansk, hollandsk, norsk og fransk

Hvem

Aller Media er Nordens største udgiver af uge- og månedsmagasiner og råder over 2000 medarbejdere i Danmark, Norge, Sverige og Finland. De udgiver 729.000 blade hver eneste uge, og mere end to millioner danskere læser hver uge et af Allers blade. Deres brede portefølje af magasiner inkluderer bl.a. Se og Hør, Billed-Bladet, Familie Journal, Ude og Hjemme og Femina. Aller Media har ifølge FDIMs udgiverliste 31 mio. sidevisninger om måneden, bl.a. fordi de har gjort deres magasiner tilgængelige på iPad og iPhone, og de har også haft deres andel i udviklingen af forskellige apps til smartphones og tablets. Det svarer til en årlig omsætning på cirka 4 mia. kr.

Udfordringen

Aller Media var i gang med at udvikle en ny app, som er et taktisk ordspil. Spillet handler om at stave sig ud af modstanderens base. Da mange af ordene er computergeneret, havde de brug for en sproglig samarbejdspartner, som løbende kunne assistere med korrekturlæsninger på over 500.000 ord på deres norske, spanske, hollandske, franske og tyske databaser, så brugerne ikke støder på fejl, mens de spiller. Hvert enkelt ord skulle derfor dobbelttjekkes i en ordbog på hver af de fem landes sprog på bare 30 dage.

Løsning

Det er et yderst omfattende arbejde at slå en halv million ord op på fem forskellige sprog. Derfor var det afgørende, at vi fik lavet vores interne koordineringsarbejde så effektivt som muligt. Projektet havde en kort deadline, og derfor fik vi hurtigt gjort vores team klar og umiddelbart efter startet på korrekturlæsningerne. Ved at arbejde hurtigt og effektivt lykkedes det os at løse opgaven til den ønskede deadline og naturligvis til den aftalte pris.

Så ønsker du et oversættelsesbureau med de bedste priser, og som kan levere hurtigt og fejlfrit, så kontakt os på tlf. +45 2227 7016 eller via vores mail [email protected].

Betal med betalingskort eller MobilePay

Vi tilbyder online betaling til private kunder.
dankort visa mastercard mobilepay
Få et uforpligtende tilbud

Det siger vores kunder

Vi anvender Diction til oversættelse af bl.a. produkttekster til flere forskellige skandinaviske sprog. Leveringstiden er kort, oversættelsen er korrekt hver gang og processen utrolig smidig. Så gør det heller ikke noget, at prisen også er den bedste, vi har kunnet opdrive.
Christian Birksø
Christian Birksø
eAnatomi.dk
Vi har ofte brugt Diction og fået oversat tekniske tekster, der kræver indblik i byggetekniske termer. Oversættelserne, vi har fået retur, har altid været korrekte og af høj kvalitet. Derudover har prisen også været rigtig fornuftig.
Alexander Wulff
Alexander Wulff
ABEO A/S
Vi har valgt at anvende Diction som vores oversættelsesbureau, da vi er meget tilfredse med serviceniveauet, oversættelserne er af høj kvalitet og levering sker altid til tiden.
Mette Lindberg
Mette Lindberg
In-cosmetics ApS

Vores kunder:

Diction ApS
Gammeltorv 6, 3. sal
1457 København K
Danmark
+45 22 27 70 16
CVR: 35636455
EAN-nr. 5797200081926
dankort visa mastercard mobilepay