Diction
Ring på +45 2227 7016
Åben til kl. 17.00

Vores kunder

Dictions kunder: Aller Media

9. maj 2016

Sproglig support til 500.000 ord på tysk, spansk, hollandsk, norsk og fransk


Hvem


Aller Media er Nordens største udgiver af uge- og månedsmagasiner og råder over 2000 medarbejdere i Danmark, Norge, Sverige og Finland. De udgiver 729.000 blade hver eneste uge, og mere end to millioner danskere læser hver uge et af Allers blade. Deres brede portefølje af magasiner inkluderer bl.a. Se og Hør, Billed-Bladet, Familie Journal, Ude og Hjemme og Femina. Aller Media har ifølge FDIMs udgiverliste 31 mio. sidevisninger om måneden, bl.a. fordi de har gjort deres magasiner tilgængelige på iPad og iPhone, og de har også haft deres andel i udviklingen af forskellige apps til smartphones og tablets. Det svarer til en årlig omsætning på cirka 4 mia. kr.


Udfordringen


Aller Media var i gang med at udvikle en ny app, som er et taktisk ordspil. Spillet handler om at stave sig ud af modstanderens base. Da mange af ordene er computergeneret, havde de brug for en sproglig samarbejdspartner, som løbende kunne assistere med korrekturlæsninger på over 500.000 ord på deres norske, spanske, hollandske, franske og tyske databaser, så brugerne ikke støder på fejl, mens de spiller. Hvert enkelt ord skulle derfor dobbelttjekkes i en ordbog på hver af de fem landes sprog på bare 30 dage.

Løsning


Det er et yderst omfattende arbejde at slå en halv million ord op på fem forskellige sprog. Derfor var det afgørende, at vi fik lavet vores interne koordineringsarbejde så effektivt som muligt. Projektet havde en kort deadline, og derfor fik vi hurtigt gjort vores team klar og umiddelbart efter startet på korrekturlæsningerne. Ved at arbejde hurtigt og effektivt lykkedes det os at løse opgaven til den ønskede deadline og naturligvis til den aftalte pris.Så ønsker du et oversættelsesbureau med de bedste priser, og som kan levere hurtigt og fejlfrit, så kontakt os på tlf. +45 2227 7016 eller via vores mail [email protected]

Betal med betalingskort eller MobilePay

Vi tilbyder online betaling til private kunder.
dankortvisamastercardmobilepay
Få et uforpligtende tilbud

Læs om nogle af vores cases:

Hos Diction har vi erfaring med oversættelse af tekster for både erhvervslivet, det offentlige og for privatpersoner. Vi har oversættere inden for hver deres felt. Flere af vores oversættere har specialiseret sig inden for et særligt felt, og netop dette har betydning for at din tekst bliver så flydende som mulig, og dermed bringer budskabet så klart som muligt.

Vores kunder

Bang & Olufsen
Sticks'n'Sushi
Europcar
PricewaterhouseCoopers
Santander Consumer Bank
WhiteAway
Arriva
Københavns Universitet
Aller Media
Toyota
Momondo
Nordisk Film
Frihedsmuseet
Lauritz
Clever
Copenhagen Green Energy

Vores kunder:

Diction ApS
Gammeltorv 6, 3. sal
1457 København K
Danmark
+45 2227 7016
CVR: 35636455
EAN-nr. 5797200064202
dankortvisamastercardmobilepay