Diction
Ring på +45 22 27 70 16
Telfontid kl. 09-16

Dictions kunder: WhiteAway

Hvidevareprodukter oversat for Nordens største hvidevareforhandler

Hvem

WhiteAway er blandt Nordens største forhandlere af hvidevarer, støvsugere og andre husholdningsapparater med fokus på konkurrencedygtige priser. WhiteAway blev stiftet i 1945 og har i dag mere end 150 medarbejdere. Læs mere om Whiteaway her: https://www.whiteaway.com/ 

Udfordringen

WhiteAway har haft enorm succes i Danmark, og som del af deres ekspansionsstrategi havde WhiteAway netop ekspanderet til resten af Skandinavien. På WhiteAways online webshop har virksomheden grundige produktbeskrivelser samt udførlige produktvideoer med dertilhørende undertekster. I forbindelse med virksomhedens ekspansion søgte WhiteAway en samarbejdspartner til at tage sig af oversættelsen af deres produktbeskrivelser samt af underteksterne i deres produktvideoer. I den forbindelse tog WhiteAway kontakt til Diction for at finde en pålidelig partner.

Løsning

Dictions projektledere udarbejdede straks en klar procedure for oversættelsen af underteksterne til brug i produktvideoerne – en opgavetype, der sætter store krav til bibeholdelse af opsætning og koder samt overholdelse af antal tegn. Derudover formede Diction et udvalgt hold af oversættere og korrekturlæsere til at løse WhiteAways oversættelsesopgaver til både svensk og norsk. Denne løsning resulterede i et fast samarbejde, hvor Diction på ugentlig basis har sørget for, at produktbeskrivelserne til WhiteAways online videoer altid er opdaterede på virksomhedens norske og svenske hjemmesider.

Så ønsker du et oversættelsesbureau med de bedste priser, og som kan levere hurtigt og fejlfrit, så kontakt os på tlf. +45 2227 7016 eller via vores mail [email protected].

Betal med betalingskort eller MobilePay

Vi tilbyder online betaling til private kunder.
dankort visa mastercard mobilepay
Få et uforpligtende tilbud

Det siger vores kunder

Vi anvender Diction til oversættelse af bl.a. produkttekster til flere forskellige skandinaviske sprog. Leveringstiden er kort, oversættelsen er korrekt hver gang og processen utrolig smidig. Så gør det heller ikke noget, at prisen også er den bedste, vi har kunnet opdrive.
Christian Birksø
Christian Birksø
eAnatomi.dk
Vi har ofte brugt Diction og fået oversat tekniske tekster, der kræver indblik i byggetekniske termer. Oversættelserne, vi har fået retur, har altid været korrekte og af høj kvalitet. Derudover har prisen også været rigtig fornuftig.
Alexander Wulff
Alexander Wulff
ABEO A/S
Vi har valgt at anvende Diction som vores oversættelsesbureau, da vi er meget tilfredse med serviceniveauet, oversættelserne er af høj kvalitet og levering sker altid til tiden.
Mette Lindberg
Mette Lindberg
In-cosmetics ApS

Vores kunder:

Diction ApS
Gammeltorv 6, 3. sal
1457 København K
Danmark
+45 22 27 70 16
CVR: 35636455
EAN-nr. 5797200081926
dankort visa mastercard mobilepay