Diction
Ring på +45 2227 7016
Åben til kl. 17.00

Vores kunder

Dictions kunder: Santander Consumer Bank

11. juli 2016

Spanske Santander Consumer Bank træder ind på det skandinaviske marked


Hvem


Santander Consumer Bank er en del af Banco Santander, som er den største bank i Eurozonen og blandt de største banker i verden med mere end 195.000 ansatte på globalt plan og over 120 mio. kunder i mere end 40 lande. I 2015 havde Banco Santander en markedsværdi på 66 mia. euro og en indtjening efter skat på 6,6 mia. euro. Santander Consumer Bank har i dag en førende position på det skandinaviske marked for billån som forbrugsfinansiering og er desuden specialister i privatlån, kreditkort og opsparingsprodukter.


Udfordringen


Santander Consumer Bank havde i forbindelse med deres indtræden på det skandinaviske marked behov for at få tilpasset juridiske dokumenter til lokale forhold samt få dokumenterne oversat til de pågældende sprog. Santander Consumer Bank havde blandt andet behov for at få oversat deres forretningsbetingelser, låneaftaler, kreditkøbsaftaler og andre finansielle samt juridiske dokumenter fra engelsk til dansk. I den forbindelse havde Santander Consumer Bank behov for ekstern hjælp, hvorfor de valgte at tage kontakt til en række professionelle oversættelsesbureauer, heriblandt Diction.

Løsning


Efter vores projektleder havde givet Santander Consumer Bank en grundig gennemgang af vores typiske procedure for oversættelse af denne type tekster, valgte Santander Consumer Bank at bruge Diction som leverandør af oversættelser. I samarbejdet med Santander Consumer Bank har Diction sørget for hurtige og præcise oversættelser, så Santanders entre på det skandinaviske marked kunne gennemføres gnidningsfrit.Så ønsker du et oversættelsesbureau med de bedste priser, og som kan levere hurtigt og fejlfrit, så kontakt os på tlf. +45 2227 7016 eller via vores mail [email protected]

Betal med betalingskort eller MobilePay

Vi tilbyder online betaling til private kunder.
dankortvisamastercardmobilepay
Få et uforpligtende tilbud

Læs om nogle af vores cases:

Hos Diction har vi erfaring med oversættelse af tekster for både erhvervslivet, det offentlige og for privatpersoner. Vi har oversættere inden for hver deres felt. Flere af vores oversættere har specialiseret sig inden for et særligt felt, og netop dette har betydning for at din tekst bliver så flydende som mulig, og dermed bringer budskabet så klart som muligt.

Vores kunder

Bang & Olufsen
Sticks'n'Sushi
Europcar
PricewaterhouseCoopers
Santander Consumer Bank
WhiteAway
Arriva
Københavns Universitet
Aller Media
Toyota
Momondo
Nordisk Film
Frihedsmuseet
Lauritz
Clever
Copenhagen Green Energy

Vores kunder:

Diction ApS
Gammeltorv 6, 3. sal
1457 København K
Danmark
+45 2227 7016
CVR: 35636455
EAN-nr. 5797200064202
dankortvisamastercardmobilepay