Diction
Ring på +45 22 27 70 16
Telfontid kl. 09-16

Dictions kunder: Santander Consumer Bank

Spanske Santander Consumer Bank træder ind på det skandinaviske marked

Hvem

Santander Consumer Bank er en del af Banco Santander, som er den største bank i Eurozonen og blandt de største banker i verden med mere end 195.000 ansatte på globalt plan og over 120 mio. kunder i mere end 40 lande. I 2015 havde Banco Santander en markedsværdi på 66 mia. euro og en indtjening efter skat på 6,6 mia. euro. Santander Consumer Bank har i dag en førende position på det skandinaviske marked for billån som forbrugsfinansiering og er desuden specialister i privatlån, kreditkort og opsparingsprodukter.

Udfordringen

Santander Consumer Bank havde i forbindelse med deres indtræden på det skandinaviske marked behov for at få tilpasset juridiske dokumenter til lokale forhold samt få dokumenterne oversat til de pågældende sprog. Santander Consumer Bank havde blandt andet behov for at få oversat deres forretningsbetingelser, låneaftaler, kreditkøbsaftaler og andre finansielle samt juridiske dokumenter fra engelsk til dansk. I den forbindelse havde Santander Consumer Bank behov for ekstern hjælp, hvorfor de valgte at tage kontakt til en række professionelle oversættelsesbureauer, heriblandt Diction.

Løsning

Efter vores projektleder havde givet Santander Consumer Bank en grundig gennemgang af vores typiske procedure for oversættelse af denne type tekster, valgte Santander Consumer Bank at bruge Diction som leverandør af oversættelser. I samarbejdet med Santander Consumer Bank har Diction sørget for hurtige og præcise oversættelser, så Santanders entre på det skandinaviske marked kunne gennemføres gnidningsfrit.

Så ønsker du et oversættelsesbureau med de bedste priser, og som kan levere hurtigt og fejlfrit, så kontakt os på tlf. +45 2227 7016 eller via vores mail [email protected].

Betal med betalingskort eller MobilePay

Vi tilbyder online betaling til private kunder.
dankort visa mastercard mobilepay
Få et uforpligtende tilbud

Det siger vores kunder

Vi anvender Diction til oversættelse af bl.a. produkttekster til flere forskellige skandinaviske sprog. Leveringstiden er kort, oversættelsen er korrekt hver gang og processen utrolig smidig. Så gør det heller ikke noget, at prisen også er den bedste, vi har kunnet opdrive.
Christian Birksø
Christian Birksø
eAnatomi.dk
Vi har ofte brugt Diction og fået oversat tekniske tekster, der kræver indblik i byggetekniske termer. Oversættelserne, vi har fået retur, har altid været korrekte og af høj kvalitet. Derudover har prisen også været rigtig fornuftig.
Alexander Wulff
Alexander Wulff
ABEO A/S
Vi har valgt at anvende Diction som vores oversættelsesbureau, da vi er meget tilfredse med serviceniveauet, oversættelserne er af høj kvalitet og levering sker altid til tiden.
Mette Lindberg
Mette Lindberg
In-cosmetics ApS

Vores kunder:

Diction ApS
Gammeltorv 6, 3. sal
1457 København K
Danmark
+45 22 27 70 16
CVR: 35636455
EAN-nr. 5797200081926
dankort visa mastercard mobilepay