Diction
Ring på +45 22 27 70 16
Telfontid kl. 09-16

Læs her hvordan vi hjalp Toyota - Oversættelse er vores speciale

Teknisk oversættelse for Toyota, en af verdens største bilproducenter

Hvem

Toyota har hovedsæde i Japan og er en af verdens største bilproducenter. De har et samlet salg på cirka 9 millioner biler fordelt på over 170 lande. Toyota fremstiller også andet end traditionelle biler, bl.a. benzin-, diesel- og hybridbiler, og de råder over 320.000 medarbejdere verden rundt. Mange danskere er sikkert bekendt med den populære minibil Aygo, da det har været den mest solgte bilmodel i løbet af de sidste mange år i Danmark.

Udfordringen

Toyota har et stort behov for at få oversat lange manualer og andre vigtige tekster fra mange forskellige sprog til dansk. Udfordringen ved at oversætte for Toyota ligger i de mange fagtekniske ord og vendinger, som skal gengives på dansk. For Toyota er det afgørende, at de får en meget præcis fagoversættelse, fordi teksterne skal fungere som støtte for deres kunder og skal derfor læses af mange millioner mennesker. Disse opgaver passer os perfekt, da vi sætter en ære i at løse anderledes og svære problemstillinger for vores kunder, og fordi vi samtidig har lavet en masse tekniske oversættelser førhen.

Løsning

Vi ved godt, hvor vigtige manualer er, og derfor satte vi os for at få løst opgaven på den bedst mulige måde. Hos Diction har vi tilknyttet adskillige specialister, der er dygtige til at oversætte tekster inden for de mange forskellige brancher. Transportindustrien er som bekendt en stor branche, hvilket også betyder, at vi har rigelig erfaring med i bagagen. Vores specialiserede tekniske oversætter sørgede derfor for, at produktet levede op til det store ansvar, som Toyota pålagde os i dette tilfælde.

Så ønsker du et oversættelsesbureau med de bedste priser, og som kan levere hurtigt og fejlfrit, så kontakt os på tlf. +45 2227 7016 eller via vores mail [email protected].

Betal med betalingskort eller MobilePay

Vi tilbyder online betaling til private kunder.
dankort visa mastercard mobilepay
Få et uforpligtende tilbud

Det siger vores kunder

Vi anvender Diction til oversættelse af bl.a. produkttekster til flere forskellige skandinaviske sprog. Leveringstiden er kort, oversættelsen er korrekt hver gang og processen utrolig smidig. Så gør det heller ikke noget, at prisen også er den bedste, vi har kunnet opdrive.
Christian Birksø
Christian Birksø
eAnatomi.dk
Vi har ofte brugt Diction og fået oversat tekniske tekster, der kræver indblik i byggetekniske termer. Oversættelserne, vi har fået retur, har altid været korrekte og af høj kvalitet. Derudover har prisen også været rigtig fornuftig.
Alexander Wulff
Alexander Wulff
ABEO A/S
Vi har valgt at anvende Diction som vores oversættelsesbureau, da vi er meget tilfredse med serviceniveauet, oversættelserne er af høj kvalitet og levering sker altid til tiden.
Mette Lindberg
Mette Lindberg
In-cosmetics ApS

Vores kunder:

Diction ApS
Gammeltorv 6, 3. sal
1457 København K
Danmark
+45 22 27 70 16
CVR: 35636455
EAN-nr. 5797200081926
dankort visa mastercard mobilepay