Diction
Ring på +45 2227 7016
Åben til kl. 17.00

Vores kunder

Læs her hvordan vi hjalp Toyota - Oversættelse er vores speciale

13. maj 2016

Teknisk oversættelse for Toyota, en af verdens største bilproducenter


Hvem


Toyota har hovedsæde i Japan og er en af verdens største bilproducenter. De har et samlet salg på cirka 9 millioner biler fordelt på over 170 lande. Toyota fremstiller også andet end traditionelle biler, bl.a. benzin-, diesel- og hybridbiler, og de råder over 320.000 medarbejdere verden rundt. Mange danskere er sikkert bekendt med den populære minibil Aygo, da det har været den mest solgte bilmodel i løbet af de sidste mange år i Danmark.


Udfordringen


Toyota har et stort behov for at få oversat lange manualer og andre vigtige tekster fra mange forskellige sprog til dansk. Udfordringen ved at oversætte for Toyota ligger i de mange fagtekniske ord og vendinger, som skal gengives på dansk. For Toyota er det afgørende, at de får en meget præcis fagoversættelse, fordi teksterne skal fungere som støtte for deres kunder og skal derfor læses af mange millioner mennesker. Disse opgaver passer os perfekt, da vi sætter en ære i at løse anderledes og svære problemstillinger for vores kunder, og fordi vi samtidig har lavet en masse tekniske oversættelser førhen.

Løsning


Vi ved godt, hvor vigtige manualer er, og derfor satte vi os for at få løst opgaven på den bedst mulige måde. Hos Diction har vi tilknyttet adskillige specialister, der er dygtige til at oversætte tekster inden for de mange forskellige brancher. Transportindustrien er som bekendt en stor branche, hvilket også betyder, at vi har rigelig erfaring med i bagagen. Vores specialiserede tekniske oversætter sørgede derfor for, at produktet levede op til det store ansvar, som Toyota pålagde os i dette tilfælde.Så ønsker du et oversættelsesbureau med de bedste priser, og som kan levere hurtigt og fejlfrit, så kontakt os på tlf. +45 2227 7016 eller via vores mail [email protected]

Betal med betalingskort eller MobilePay

Vi tilbyder online betaling til private kunder.
dankortvisamastercardmobilepay
Få et uforpligtende tilbud

Læs om nogle af vores cases:

Hos Diction har vi erfaring med oversættelse af tekster for både erhvervslivet, det offentlige og for privatpersoner. Vi har oversættere inden for hver deres felt. Flere af vores oversættere har specialiseret sig inden for et særligt felt, og netop dette har betydning for at din tekst bliver så flydende som mulig, og dermed bringer budskabet så klart som muligt.

Vores kunder

Bang & Olufsen
Sticks'n'Sushi
Europcar
PricewaterhouseCoopers
Santander Consumer Bank
WhiteAway
Arriva
Københavns Universitet
Aller Media
Toyota
Momondo
Nordisk Film
Frihedsmuseet
Lauritz
Clever
Copenhagen Green Energy

Vores kunder:

Diction ApS
Gammeltorv 6, 3. sal
1457 København K
Danmark
+45 2227 7016
CVR: 35636455
EAN-nr. 5797200064202
dankortvisamastercardmobilepay