Diction
Ring på +45 2227 7016
Åben til kl. 17.00

Vores kunder

Dictions kunder: Sticks'n'Sushi

11. juli 2016

Sticks'n'Sushi ekspansion til Tyskland


Hvem


Sticks'n'Sushi åbnede i 1996 som en af de første restauranter i Danmark med speciale i sushi og yakitori-sticks serveret i lokaler med moderne design. Stick’n’Sushi er en populær sushi-restaurant med respekt for det lokale miljø og dets historie. I dag består virksomheden af 950 ansatte og har 12 restauranter i Storkøbenhavn, 5 i UK og én i Berlin.


Udfordringen


Sticks’n’Sushis succes i Danmark betød, at kæden havde udvidet med restauranter i Storbritannien, hvor interessen fra udenlandske gæster kun blev bekræftet. Derfor var det næste naturlige skridt for Sticks’n’Sushi at åbne deres første restaurant i Berlin i Tyskland. Sticks’n’Sushi er stiftet af danskere, og de har derfor løbende brug for assistance til at få oversat deres menuer og marketingmateriale fra dansk til tysk.

Løsning


Sticks’n’Sushis behov for oversættelse af deres tekstmaterialer fik dem til at tage kontakt til Diction. Vi udarbejdede hurtigt et hold af oversættere, som havde indblik i den gastronomiske verden for at sikre, at alt blev oversat og formuleret på et korrekt tysk, der præcist beskrev det gastronomiske indhold. Sticks’n’Sushis marketingmateriale og menukort var derefter klart til at introducere Berlins restaurantbesøgende for Sticks’n’Sushis eksklusive madunivers.Så ønsker du et oversættelsesbureau med de bedste priser, og som kan levere hurtigt og fejlfrit, så kontakt os på tlf. +45 2227 7016 eller via vores mail [email protected]

Betal med betalingskort eller MobilePay

Vi tilbyder online betaling til private kunder.
dankortvisamastercardmobilepay
Få et uforpligtende tilbud

Læs om nogle af vores cases:

Hos Diction har vi erfaring med oversættelse af tekster for både erhvervslivet, det offentlige og for privatpersoner. Vi har oversættere inden for hver deres felt. Flere af vores oversættere har specialiseret sig inden for et særligt felt, og netop dette har betydning for at din tekst bliver så flydende som mulig, og dermed bringer budskabet så klart som muligt.

Vores kunder

Bang & Olufsen
Sticks'n'Sushi
Europcar
PricewaterhouseCoopers
Santander Consumer Bank
WhiteAway
Arriva
Københavns Universitet
Aller Media
Toyota
Momondo
Nordisk Film
Frihedsmuseet
Lauritz
Clever
Copenhagen Green Energy

Vores kunder:

Diction ApS
Gammeltorv 6, 3. sal
1457 København K
Danmark
+45 2227 7016
CVR: 35636455
EAN-nr. 5797200064202
dankortvisamastercardmobilepay