Diction
Ring på +45 22 27 70 16
Telfontid kl. 09-16

Dictions kunder: Sticks'n'Sushi

Sticks'n'Sushi ekspansion til Tyskland

Hvem

Sticks'n'Sushi åbnede i 1996 som en af de første restauranter i Danmark med speciale i sushi og yakitori-sticks serveret i lokaler med moderne design. Stick’n’Sushi er en populær sushi-restaurant med respekt for det lokale miljø og dets historie. I dag består virksomheden af 950 ansatte og har 12 restauranter i Storkøbenhavn, 5 i UK og én i Berlin.

Udfordringen

Sticks’n’Sushis succes i Danmark betød, at kæden havde udvidet med restauranter i Storbritannien, hvor interessen fra udenlandske gæster kun blev bekræftet. Derfor var det næste naturlige skridt for Sticks’n’Sushi at åbne deres første restaurant i Berlin i Tyskland. Sticks’n’Sushi er stiftet af danskere, og de har derfor løbende brug for assistance til at få oversat deres menuer og marketingmateriale fra dansk til tysk.

Løsning

Sticks’n’Sushis behov for oversættelse af deres tekstmaterialer fik dem til at tage kontakt til Diction. Vi udarbejdede hurtigt et hold af oversættere, som havde indblik i den gastronomiske verden for at sikre, at alt blev oversat og formuleret på et korrekt tysk, der præcist beskrev det gastronomiske indhold. Sticks’n’Sushis marketingmateriale og menukort var derefter klart til at introducere Berlins restaurantbesøgende for Sticks’n’Sushis eksklusive madunivers.

Så ønsker du et oversættelsesbureau med de bedste priser, og som kan levere hurtigt og fejlfrit, så kontakt os på tlf. +45 2227 7016 eller via vores mail [email protected].

Betal med betalingskort eller MobilePay

Vi tilbyder online betaling til private kunder.
dankort visa mastercard mobilepay
Få et uforpligtende tilbud

Det siger vores kunder

Vi anvender Diction til oversættelse af bl.a. produkttekster til flere forskellige skandinaviske sprog. Leveringstiden er kort, oversættelsen er korrekt hver gang og processen utrolig smidig. Så gør det heller ikke noget, at prisen også er den bedste, vi har kunnet opdrive.
Christian Birksø
Christian Birksø
eAnatomi.dk
Vi har ofte brugt Diction og fået oversat tekniske tekster, der kræver indblik i byggetekniske termer. Oversættelserne, vi har fået retur, har altid været korrekte og af høj kvalitet. Derudover har prisen også været rigtig fornuftig.
Alexander Wulff
Alexander Wulff
ABEO A/S
Vi har valgt at anvende Diction som vores oversættelsesbureau, da vi er meget tilfredse med serviceniveauet, oversættelserne er af høj kvalitet og levering sker altid til tiden.
Mette Lindberg
Mette Lindberg
In-cosmetics ApS

Vores kunder:

Diction ApS
Gammeltorv 6, 3. sal
1457 København K
Danmark
+45 22 27 70 16
CVR: 35636455
EAN-nr. 5797200081926
dankort visa mastercard mobilepay