Diction
Ring på +45 2227 7016
Åben til kl. 17.00

Vores kunder

Dictions kunder: Europcar

11. juli 2016

Oversættelse af administrative dokumenter for Europcar


Hvem


Europcar er en af de største spillere på markedet for biludlejning med mere end seks millioner kunder årligt. De er førende på markedet i Europa og har tilstedeværelse i mere end 140 lande globalt. Med mere end 200.000 biler arbejder de inden for udlejning til både private og til erhverv, og har hertil en række andre udlejningsservices.


Udfordringen


Som den globale virksomhed Europcar er, beskæftiger de medarbejdere med alverdens nationaliteter, hvilket skaber et internationalt arbejdsmiljø. Europcar har en række faste arbejdsprocedurer for at kunne fastholde samme høje serviceniveau på alle deres lokale kontorer. I dette tilfælde havde Europcar en række procedurer-tekster udarbejdet på deres kontorer i Italien, som skulle oversættes til lokale sprog i Skandinavien. På trods af, de selv beskæftiger sprogkyndige i deres virksomhed, havde de brug for professionel assistance til forskellige sproglige opgaver.

Løsning


Projektlederne hos Diction kunne hurtigt konstatere, at det krævede oversættere med et kendskab til bilspecifikationer for at sikre, at terminologien blev korrekt. Det resulterede i, at Diction håndplukkede nogle specifikke oversættere med speciale i automobilindustrien til at løse oversættelsesopgaverne for Europcar. Oversættelserne er efterfølgende blevet leveret, hvilket har lettet arbejdsbyrden for Europcar og været med til at sikre opretholdelsen af virksomhedens procedurer på globalt plan.Så ønsker du et oversættelsesbureau med de bedste priser, og som kan levere hurtigt og fejlfrit, så kontakt os på tlf. +45 2227 7016 eller via vores mail [email protected]

Betal med betalingskort eller MobilePay

Vi tilbyder online betaling til private kunder.
dankortvisamastercardmobilepay
Få et uforpligtende tilbud

Læs om nogle af vores cases:

Hos Diction har vi erfaring med oversættelse af tekster for både erhvervslivet, det offentlige og for privatpersoner. Vi har oversættere inden for hver deres felt. Flere af vores oversættere har specialiseret sig inden for et særligt felt, og netop dette har betydning for at din tekst bliver så flydende som mulig, og dermed bringer budskabet så klart som muligt.

Vores kunder

Bang & Olufsen
Sticks'n'Sushi
Europcar
PricewaterhouseCoopers
Santander Consumer Bank
WhiteAway
Arriva
Københavns Universitet
Aller Media
Toyota
Momondo
Nordisk Film
Frihedsmuseet
Lauritz
Clever
Copenhagen Green Energy

Vores kunder:

Diction ApS
Gammeltorv 6, 3. sal
1457 København K
Danmark
+45 2227 7016
CVR: 35636455
EAN-nr. 5797200064202
dankortvisamastercardmobilepay