Diction
Ring på +45 22 27 70 16
Telfontid kl. 09-16

Dictions kunder: Europcar

Oversættelse af administrative dokumenter for Europcar

Hvem

Europcar er en af de største spillere på markedet for biludlejning med mere end seks millioner kunder årligt. De er førende på markedet i Europa og har tilstedeværelse i mere end 140 lande globalt. Med mere end 200.000 biler arbejder de inden for udlejning til både private og til erhverv, og har hertil en række andre udlejningsservices.

Udfordringen

Som den globale virksomhed Europcar er, beskæftiger de medarbejdere med alverdens nationaliteter, hvilket skaber et internationalt arbejdsmiljø. Europcar har en række faste arbejdsprocedurer for at kunne fastholde samme høje serviceniveau på alle deres lokale kontorer. I dette tilfælde havde Europcar en række procedurer-tekster udarbejdet på deres kontorer i Italien, som skulle oversættes til lokale sprog i Skandinavien. På trods af, de selv beskæftiger sprogkyndige i deres virksomhed, havde de brug for professionel assistance til forskellige sproglige opgaver.

Løsning

Projektlederne hos Diction kunne hurtigt konstatere, at det krævede oversættere med et kendskab til bilspecifikationer for at sikre, at terminologien blev korrekt. Det resulterede i, at Diction håndplukkede nogle specifikke oversættere med speciale i automobilindustrien til at løse oversættelsesopgaverne for Europcar. Oversættelserne er efterfølgende blevet leveret, hvilket har lettet arbejdsbyrden for Europcar og været med til at sikre opretholdelsen af virksomhedens procedurer på globalt plan.

Så ønsker du et oversættelsesbureau med de bedste priser, og som kan levere hurtigt og fejlfrit, så kontakt os på tlf. +45 2227 7016 eller via vores mail [email protected].

Betal med betalingskort eller MobilePay

Vi tilbyder online betaling til private kunder.
dankort visa mastercard mobilepay
Få et uforpligtende tilbud

Det siger vores kunder

Vi anvender Diction til oversættelse af bl.a. produkttekster til flere forskellige skandinaviske sprog. Leveringstiden er kort, oversættelsen er korrekt hver gang og processen utrolig smidig. Så gør det heller ikke noget, at prisen også er den bedste, vi har kunnet opdrive.
Christian Birksø
Christian Birksø
eAnatomi.dk
Vi har ofte brugt Diction og fået oversat tekniske tekster, der kræver indblik i byggetekniske termer. Oversættelserne, vi har fået retur, har altid været korrekte og af høj kvalitet. Derudover har prisen også været rigtig fornuftig.
Alexander Wulff
Alexander Wulff
ABEO A/S
Vi har valgt at anvende Diction som vores oversættelsesbureau, da vi er meget tilfredse med serviceniveauet, oversættelserne er af høj kvalitet og levering sker altid til tiden.
Mette Lindberg
Mette Lindberg
In-cosmetics ApS

Vores kunder:

Diction ApS
Gammeltorv 6, 3. sal
1457 København K
Danmark
+45 22 27 70 16
CVR: 35636455
EAN-nr. 5797200081926
dankort visa mastercard mobilepay