Diction
Ring på +45 22 27 70 16
Telfontid kl. 09-16

Dictions kunder: Københavns Universitet

Oversættelse af materiale for Københavns Universitet

Hvem

Københavns Universitet er det ældste universitet i Danmark og er blandt de ældste universiteter i Nordeuropa. Københavns Universitet er med ca. 40.000 studerende og 9.000 medarbejdere en af Nordens største forsknings- og uddannelsesinstitutioner. Universitetet er rangeret som det 6. bedste universitet i Europa ifølge Leiden Ranking 2016.

Udfordringen

Københavns Universitet består af mange forskellige fakulteter, som beskæftiger sig med alt fra landbrug til økonomi. Grundet det brede spektrum af fagområder har universitet løbende behov for hjælp til oversættelse af fagspecifikt materiale. Som eksempel havde Danmarks Grundforskningsfonds Centre of Excellence for Internationale Domstole, som er en del af det juridiske fakultet, behov for assistance med oversættelse til engelsk af internt og eksternt materiale. For at få oversat deres tekster korrekt tog de kontakt til Diction.

Løsningen

Diction hjælper adskillige uddannelsesinstitutioner med oversættelser til og fra en lang række sprog. I dette tilfælde tog Diction fat i deres dygtigste oversættere med juridisk baggrund. God forstand på juridisk terminologi på både kilde- og målsprog er en forudsætning for gode oversættelsesløsninger af juridiske tekster. Oversætterne sørgede for, at Københavns Universitet modtog en god oversættelse med korrekt terminologi og et flydende sprog.

Så ønsker du et oversættelsesbureau med de bedste priser, og som kan levere hurtigt og fejlfrit, så kontakt os på tlf. +45 2227 7016 eller via vores mail [email protected].

Betal med betalingskort eller MobilePay

Vi tilbyder online betaling til private kunder.
dankort visa mastercard mobilepay
Få et uforpligtende tilbud

Det siger vores kunder

Vi anvender Diction til oversættelse af bl.a. produkttekster til flere forskellige skandinaviske sprog. Leveringstiden er kort, oversættelsen er korrekt hver gang og processen utrolig smidig. Så gør det heller ikke noget, at prisen også er den bedste, vi har kunnet opdrive.
Christian Birksø
Christian Birksø
eAnatomi.dk
Vi har ofte brugt Diction og fået oversat tekniske tekster, der kræver indblik i byggetekniske termer. Oversættelserne, vi har fået retur, har altid været korrekte og af høj kvalitet. Derudover har prisen også været rigtig fornuftig.
Alexander Wulff
Alexander Wulff
ABEO A/S
Vi har valgt at anvende Diction som vores oversættelsesbureau, da vi er meget tilfredse med serviceniveauet, oversættelserne er af høj kvalitet og levering sker altid til tiden.
Mette Lindberg
Mette Lindberg
In-cosmetics ApS

Vores kunder:

Diction ApS
Gammeltorv 6, 3. sal
1457 København K
Danmark
+45 22 27 70 16
CVR: 35636455
EAN-nr. 5797200081926
dankort visa mastercard mobilepay