Diction
Ring på +45 2227 7016
Åben til kl. 17.00

Vores kunder

Dictions kunder: Københavns Universitet

11. juli 2016

Oversættelse af materiale for Københavns Universitet


Hvem


Københavns Universitet er det ældste universitet i Danmark og er blandt de ældste universiteter i Nordeuropa. Københavns Universitet er med ca. 40.000 studerende og 9.000 medarbejdere en af Nordens største forsknings- og uddannelsesinstitutioner. Universitetet er rangeret som det 6. bedste universitet i Europa ifølge Leiden Ranking 2016.


Udfordringen


Københavns Universitet består af mange forskellige fakulteter, som beskæftiger sig med alt fra landbrug til økonomi. Grundet det brede spektrum af fagområder har universitet løbende behov for hjælp til oversættelse af fagspecifikt materiale. Som eksempel havde Danmarks Grundforskningsfonds Centre of Excellence for Internationale Domstole, som er en del af det juridiske fakultet, behov for assistance med oversættelse til engelsk af internt og eksternt materiale. For at få oversat deres tekster korrekt tog de kontakt til Diction.

Løsningen


Diction hjælper adskillige uddannelsesinstitutioner med oversættelser til og fra en lang række sprog. I dette tilfælde tog Diction fat i deres dygtigste oversættere med juridisk baggrund. God forstand på juridisk terminologi på både kilde- og målsprog er en forudsætning for gode oversættelsesløsninger af juridiske tekster. Oversætterne sørgede for, at Københavns Universitet modtog en god oversættelse med korrekt terminologi og et flydende sprog.Så ønsker du et oversættelsesbureau med de bedste priser, og som kan levere hurtigt og fejlfrit, så kontakt os på tlf. +45 2227 7016 eller via vores mail [email protected]

Betal med betalingskort eller MobilePay

Vi tilbyder online betaling til private kunder.
dankortvisamastercardmobilepay
Få et uforpligtende tilbud

Læs om nogle af vores cases:

Hos Diction har vi erfaring med oversættelse af tekster for både erhvervslivet, det offentlige og for privatpersoner. Vi har oversættere inden for hver deres felt. Flere af vores oversættere har specialiseret sig inden for et særligt felt, og netop dette har betydning for at din tekst bliver så flydende som mulig, og dermed bringer budskabet så klart som muligt.

Vores kunder

Bang & Olufsen
Sticks'n'Sushi
Europcar
PricewaterhouseCoopers
Santander Consumer Bank
WhiteAway
Arriva
Københavns Universitet
Aller Media
Toyota
Momondo
Nordisk Film
Frihedsmuseet
Lauritz
Clever
Copenhagen Green Energy

Vores kunder:

Diction ApS
Gammeltorv 6, 3. sal
1457 København K
Danmark
+45 2227 7016
CVR: 35636455
EAN-nr. 5797200064202
dankortvisamastercardmobilepay