Diction
Ring på +45 22 27 70 16
Telfontid kl. 09-16

Strømlinede oversættelser til grøn dansk virksomhed

Den danske virksomhed Clever går forrest i den grønne omstilling med innovative løsninger inden for opladning til elbiler. Hos Diction har vi løbende hjulpet Clever med oversættelse af materiale i deres mission om lettilgængelig grøn energi og etablering af 10.000 nye ladepunkter ved udgangen af 2025.

Vækst kræver oversættelser

Clever er, ligesom Diction, en dansk virksomhed i voldsom vækst med store ambitioner og med i front på et marked med konstant udvikling og innovation. Clever arbejder for udbredelsen af bæredygtig mobilitet på tværs af Danmark og i udlandet via internationale partnerskaber. Det kræver skarp og målrettet kommunikation på flere sprog, og blandt andet her kan Diction hjælpe.

Clever får i samarbejde med Diction blandt andet oversat vejledninger, analyser, app- og webtekster fra dansk til engelsk, tysk, norsk og svensk. Alt sammen materiale der har muliggjort det for Clever at operere internationalt. Diction har også løst andre vigtige oversættelsesopgaver for Clever, eksempelvis oversættelse af vilkår og betingelser, markedsføringsmaterialer og internt undervisningsmateriale til flere sprog.

Dictions team af oversættere og korrekturlæsere har en dyb sprog- og kommunikationsforståelse, der sikrer, at oversættelsen understøtter og målretter kommunikationen til præcis det marked og sprogområde, som kunden kommunikerer til. Diction har eksperter indenfor flere hundrede sprogkombinationer. Teksterne oversat for Clever indeholder ofte faglige termer om elbilernes og lade-udstyrets avancerede teknologi. Netop derfor benytter Diction altid både oversættere og korrekturlæsere med kendskab til netop den branche, de oversætter inden for. Det sikrer en præcis oversættelse uden misforståelser.

Diction og den grønne omstilling

For virksomheder som Clever har det stor værdi at have let adgang til præcis og hurtig oversættelse af mange typer materiale, og at kunne forvente effektiv service i forbindelse med bestilling og levering af materialet.

”Skarpe oversættelser til andre sprog kombineret med dybt branchekendskab er vigtigt for at lykkes uden for Danmarks grænser. Både i vores partnerskaber med globale spillere og i internationale initiativer, der skal sikre de bedste kundeoplevelser på tværs af grænserne. Derfor er vi meget tilfredse med præcisionen i oversættelserne og det løbende samarbejde, vi har med Diction,” fortæller kommunikationschef i Clever, Henrik Skyggebjerg

Sammen har Diction og Clever gjort Clevers brand, visioner og kundeoplevelser tilgængeligt til et internationalt publikum, og på den måde udbredt budskabet om Clevers grønne mission. ”Som vores samarbejde med Clever viser, nyder vi at hjælpe virksomheder, der bidrager til den grønne omstilling. Vores oversættere med branchekendskab, de mange mulige sprogkombinationer og den hurtige leveringstid gør os til den helt rigtige leverandør af oversættelser” udtaler Martin Boberg, direktør i Diction.

Hvis du beskæftiger dig med bæredygtighed, grøn energi eller lignende og har behov for oversættelse, vil vi hos Diction meget gerne høre fra dig. Du kan kontakte os eller få et tilbud, for at høre mere hvordan vi kan hjælpe netop dig.

Betal med betalingskort eller MobilePay

Vi tilbyder online betaling til private kunder.
dankort visa mastercard mobilepay
Få et uforpligtende tilbud

Det siger vores kunder

Vi anvender Diction til oversættelse af bl.a. produkttekster til flere forskellige skandinaviske sprog. Leveringstiden er kort, oversættelsen er korrekt hver gang og processen utrolig smidig. Så gør det heller ikke noget, at prisen også er den bedste, vi har kunnet opdrive.
Christian Birksø
Christian Birksø
eAnatomi.dk
Vi har ofte brugt Diction og fået oversat tekniske tekster, der kræver indblik i byggetekniske termer. Oversættelserne, vi har fået retur, har altid været korrekte og af høj kvalitet. Derudover har prisen også været rigtig fornuftig.
Alexander Wulff
Alexander Wulff
ABEO A/S
Vi har valgt at anvende Diction som vores oversættelsesbureau, da vi er meget tilfredse med serviceniveauet, oversættelserne er af høj kvalitet og levering sker altid til tiden.
Mette Lindberg
Mette Lindberg
In-cosmetics ApS

Vores kunder:

Diction ApS
Gammeltorv 6, 3. sal
1457 København K
Danmark
+45 22 27 70 16
CVR: 35636455
EAN-nr. 5797200081926
dankort visa mastercard mobilepay