Diction
Ring på +45 2227 7016
Åben til kl. 17.00

Vores kunder

Diction hjælper dansk energiudvikler i kampen mod global opvarmning

6. oktober 2021

Copenhagen Green Energy arbejder med at fremme grøn energi og dermed skabe et mere bæredygtigt samfund. I forbindelse med udsendelsen af nye procedurer til grønne produktionsanlæg har Diction været med til at sikre præcise oversættelser.

Mod et mere bæredygtigt samfund


Den grønne omstilling bliver stadigt vigtigere i kampen om at stoppe den globale opvarmning. Derfor er vi hos Diction stolte over at kunne assistere virksomheder såsom Copenhagen Green Energy, der deltager i denne kamp, og som dermed bidrager til et mere bæredygtigt samfund. Dette danske entreprenør- og investorfirma specialiserer sig i bæredygtig energi med fokus på sol- og vindenergi og har på nuværende tidspunkt projekter i flere OECD-lande såsom Danmark, Italien, Spanien samt i Mellemamerika.


Ligesom Diction, er Copenhagen Green Energy en virksomhed, der har oplevet stor vækst, og de er på nuværende tidspunkt en af de hurtigst voksende energiudviklere i Danmark. Deres internationale profil har betydet et stigende antal udenlandske kunder, hvilket medfører store krav, når materiale på andre sprog skal formuleres og sendes ud. Vi er derfor glade for, at Copenhagen Green Energy valgte Diction til at sikre korrekte og præcise tekstoversættelser.


Hos Diction er vi eksperter, når det gælder oversættelse. Vi har mere end 2000 freelance oversættere fra over 70 forskellige nationaliteter tilknyttet, der hver især besidder deres eget ekspertise område, hvilket betyder, at vi kan oversætte tekster inden for stort set alle brancher. I tilfældet med Copenhagen Green Energy betød vores ekspertise, at vi problemfrit kunne oversætte dokumenter til brug ved oprettelse af nye grønne produktionsanlæg.


Direktør og finansekspert i Copenhagen Green Energy, Jim Kaare Jakobsen udtaler omkring samarbejdet med Diction:
”Som en international virksomhed der opererer på flere forskellige markeder, er der selvfølgelig høje krav til det arbejde, vi udfører, hvilket inkluderer skriftligt materiale. Præcise oversættelser er derfor nødvendige, når vi kommunikerer og udfører arbejde for udenlandske kunder, og det har Diction leveret. Vi er derfor meget tilfredse med det arbejde, som de har udført for os”.

Diction og den grønne energi


Dictions mål har altid været at levere de bedst mulige oversættelser til vores kunder, hvilket er grunden til, at vi kontinuerligt har tilknyttet specialister inden for forskellige brancher.

”Vi er stolte over at kunne hjælpe virksomheder, der tjener et godt formål som eksempelvis Copenhagen Green Energy, der bidrager effektivt til den grønne omstilling. Tekniske oversættelser inden for energi og bæredygtighed er et område vi har mange specialister i, og derfor kunne vi effektivt løse den opgave, som vi fik af Copenhagen Green Energy”, udtaler Martin Boberg, CEO i Diction.


Uanset om du skal have oversat eller korrekturlæst tekster vedrørende grøn energi eller andre emner, så kan Diction med vores omfattende netværk af professionelle oversættere altid finde den rette specialist til dig. Dermed kan du være sikker på, at det endelige resultat bliver af den bedst mulige kvalitet.


Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Så kontakt os endelig så vi sammen kan finde ud af, hvordan vi kan hjælpe dig på den bedst mulige måde.

Betal med betalingskort eller MobilePay

Vi tilbyder online betaling til private kunder.
dankortvisamastercardmobilepay
Få et uforpligtende tilbud

Læs om nogle af vores cases:

Hos Diction har vi erfaring med oversættelse af tekster for både erhvervslivet, det offentlige og for privatpersoner. Vi har oversættere inden for hver deres felt. Flere af vores oversættere har specialiseret sig inden for et særligt felt, og netop dette har betydning for at din tekst bliver så flydende som mulig, og dermed bringer budskabet så klart som muligt.

Vores kunder

Bang & Olufsen
Sticks'n'Sushi
Europcar
PricewaterhouseCoopers
Santander Consumer Bank
WhiteAway
Arriva
Københavns Universitet
Aller Media
Toyota
Momondo
Nordisk Film
Frihedsmuseet
Lauritz
Clever
Copenhagen Green Energy

Vores kunder:

Diction ApS
Gammeltorv 6, 3. sal
1457 København K
Danmark
+45 2227 7016
CVR: 35636455
EAN-nr. 5797200064202
dankortvisamastercardmobilepay