Diction
Ring på +45 22 27 70 16
Telfontid kl. 09-16

Diction donerer oversættelser til chilensk kulturhus for udsatte børn

Hos Diction er vi fortalere for velgørenhedsarbejde. Derfor har vi i en periode søgt efter et projekt inden for uddannelse og sprog, som vi kunne støtte – en mission, der nu er lykkedes. I Chile har Anne Hansen i over to årtier kæmpet for at hjælpe udsatte børn i byen Valparaíso. Hendes NGO’s nyeste projekt er opførelsen af et børnekulturhus, hvor unge kan modtage undervisning og deltage i kulturelle aktiviteter. For at bakke op om det gode initiativ har vi doneret oversættelser af projektmaterialet samt taget beslutningen om også at støtte projektet fremadrettet.

Libro Alegres mission

Anne Hansens kamp for at hjælpe udsatte chilenske børn strækker sig langt tilbage. I 2001 begyndte hun at vandre gennem byen Valparaíso med skandinaviske børnebøger, som hun læste højt for byens børn – bøgerne havde hun selv oversat til spansk i hånden. Det gode formål fik langsomt mere og mere opmærksomhed, hvilket endte med flere donationer og flere frivillige samt grundlæggelsen af foreningen Libro Alegre (Glad bog). 

Byen huser i dag to børnebiblioteker, der er fyldt med nordiske børnebøger, men NGO’en ser stadig flere muligheder. Deres nyeste projekt er opførelsen af et kulturhus, hvor børn kan modtage og deltage i uddannelsesmæssige og kulturelle aktiviteter, så de kan få redskaberne til at blive set og hørt i det chilenske samfund.

Selvom der på nuværende tidspunkt er blevet modtaget donationer nok til erhvervelsen af en grund og en arkitekttegning, så mangler der stadig kapital til opførelsen af selve bygningen. Der er derfor blevet udarbejdet projektmateriale, der indeholder information om NGO’en og børnekulturhuset, og håbet er, at den kan hjælpe med at sætte fokus på projektet, så flere midler kan rejses.

En hjælpende hånd

Hos Diction har vi valgt at støtte dette gode initiativ ved at bidrage med gratis oversættelser af projektmaterialet samt taget beslutningen om at støtte projektet fremadrettet. I forhold til donationen har Anne Hansen udtalt: ”Børnekulturhuset er vores nyeste byggeprojekt, som vil gøre en enorm forskel for børnene i Valparaíso. Vi er nået langt, men vi har stadig behov for hjælp fra flere venlige sjæle, før bygningen kan blive en realitet. Jeg er derfor meget taknemmelig for Dictions bidrag, som vil assistere i promoveringen af projektet.”

Hos Diction prøver vi hele tiden på at forbedre og optimere vores oversættelsesservices. Det indebærer blandt andet, at vi konstant forsøger at udvide vores korps af professionelle oversættere, så vi kan løse enhver opgave på den bedst mulige måde. Denne tilgang har medført, at vi på nuværende tidspunkt har mere end 2000 freelanceoversættere tilknyttet, og vi kunne derfor med lethed finde en specialist, der effektivt og præcist kunne oversætte projektmaterialet fra dansk til spansk.

”Som udgangspunkt er vi altid interesseret i at hjælpe organisationer og foreninger, der tjener et godt formål, og som gør verden til et bedre sted. Da vores virksomhed består af sprogeksperter, forstår vi vigtigheden af, at børn får chancen for at lære at læse og skrive. Derfor var beslutningen om at støtte børnekulturhuset et naturligt valg,” udtaler Martin Boberg, CEO i Diction.

Ønsker du mere information om børnekulturhuset, Libro Alegre og deres andre projekter? Så klik her, og læs mere: https://www.libroalegre.com/

Betal med betalingskort eller MobilePay

Vi tilbyder online betaling til private kunder.
dankort visa mastercard mobilepay
Få et uforpligtende tilbud

Det siger vores kunder

Vi anvender Diction til oversættelse af bl.a. produkttekster til flere forskellige skandinaviske sprog. Leveringstiden er kort, oversættelsen er korrekt hver gang og processen utrolig smidig. Så gør det heller ikke noget, at prisen også er den bedste, vi har kunnet opdrive.
Christian Birksø
Christian Birksø
eAnatomi.dk
Vi har ofte brugt Diction og fået oversat tekniske tekster, der kræver indblik i byggetekniske termer. Oversættelserne, vi har fået retur, har altid været korrekte og af høj kvalitet. Derudover har prisen også været rigtig fornuftig.
Alexander Wulff
Alexander Wulff
ABEO A/S
Vi har valgt at anvende Diction som vores oversættelsesbureau, da vi er meget tilfredse med serviceniveauet, oversættelserne er af høj kvalitet og levering sker altid til tiden.
Mette Lindberg
Mette Lindberg
In-cosmetics ApS

Vores kunder:

Diction ApS
Gammeltorv 6, 3. sal
1457 København K
Danmark
+45 22 27 70 16
CVR: 35636455
EAN-nr. 5797200081926
dankort visa mastercard mobilepay