Diction
Ring på +45 2227 7016
Åben til kl. 17.00

Få en autoriseret oversættelse af en statsautoriseret translatør. Vi har statsautoriseret translatører klar til at hjælpe dig med det samme.

Statsautoriserede oversættelser til erhverv og private

Diction udfører professionelle statsautoriserede oversættelser til virksomheder og private. En statsautoriseret oversættelse kan være nødvendig i forbindelse med oversættelse af fx fuldmagter, kontrakter, vielsesattester, eksamensbeviser eller andre dokumenter, der skal anvendes i en officiel sammenhæng.

Et internationalt netværk af autoriserede oversættere og bureauer

Uanset om du skal have en autoriseret oversættelse som privatperson, eller som virksomhed, så kan vi næsten altid hjælpe dig. Gennem vores kollegaer og netværk af autoriserede oversættere og bureauer kan vi bistå med næsten alle typer af oversættelser. Skal du have oversat særlige dokumenter, som kræver legalisering hos Dansk Erhverv, notarbekræftelse eller Apostille, kan vi anbefale at du besøger vores kollegaer hos www.legalisering.dk.

Hvad er en statsautoriseret oversætter?

Per 1. januar 2016 kan translatører ikke længere kalde sig statsautoriserede i Danmark. En gyldig statsautoriseret oversættelse foretages i dag ved, at en professionelt udført oversættelse notarstemples ved Byretten og legaliseres (også kaldet en apostille) hos Udenrigsministeriet.

Vi benytter altid professionelle modersmålsoversættere med ekspertise i den dokumenttype, der skal oversættes. Desuden bliver oversættelsen altid korrekturlæst af en anden oversætter med samme ekspertise. Dermed garanterer vi, at oversættelsen er en fuldstændig og nøjagtig gengivelse af kildeteksten.

Når oversættelsen har fået et Apostille-stempel, er oversættelsen statsautoriseret og kan benyttes i de lande, som er med i Apostille-konventionen. Er det pågældende land, hvor oversættelsen skal bruges, ikke med i Apostille-konventionen, skal den statsautoriserede oversættelse yderligere legaliseres på det pågældende lands ambassade i Danmark. Ligesom med vores normale oversættelser behandler vi statsautoriserede oversættelser fuld fortroligt.  

Forløb
Upload dine dokumenter
Betal med kort eller mobilepay
Vi oversætter dine tekster
Vi tager til byretten og udenrigsministeriet
Dine tekster sendes retur med posten

Kvalitetssikring og levering

Diction modtager dine dokumenter enten via post eller e-mail. Det kommer helt an på, hvad der er mest praktisk for dig. Dog vil du modtage den endelige statsautoriserede oversættelse pr. post, da den indeholder statsautoriserede stempler fra Byretten og Udenrigsministeriet. Før vi sender det endelige dokument til dig, vil vi sende dig en elektronisk version af oversættelsen, så du har mulighed for at kigge den igennem, før vi stempler og sender den til dig. På den måde sikrer vi, at der hverken sker fejl eller misforståelser, der potentielt kunne forsinke processen.

Er du i tvivl om hvilken type oversættelse du har behov for? Så læs mere her: https://www.diction.dk/legalis...
Skal du have oversat dit kørekort så læs mere her: https://www.diction.dk/oversae... 

Kontakt os

Kontakt os på tlf. +45 2227 7016 eller på mail [email protected] for at modtage et uforpligtende tilbud på en statsautoriseret oversættelse. 

Betal med betalingskort eller MobilePay

Vi tilbyder online betaling til private kunder.
dankortvisamastercardmobilepay
Få et uforpligtende tilbud

Dit professionelle oversættelsesbureau

Oversættelsesbureauet Diction er din sproglige samarbejdspartner, uanset om du skal have lavet oversættelse, korrekturlæsning, tekstforfatning eller tolkning. Vores oversættelsesbureau har hovedkontor i København, Danmark. Fra vores kontor har vi siden 2010 hjulpet vores kunder med oversættelse i hele Nordeuropa. Vi har særligt specialiseret os i at lave oversættelser til og fra de skandinaviske sprog, hvilket gør, at du trygt kan overlade dine oversættelser til os og forvente at få korrekte og sprogligt flydende oversættelser retur. For at du kan være sikker på at få oversættelse af højeste kvalitet, har vi samlet de dygtigste oversættere i branchen hos os. Vi benytter os udelukkende af modersmålsoversættere, og alle tekster bliver kvalitetssikret ved bl.a. korrekturlæsninger, som bliver foretaget af en anden person end oversætteren selv. Diction leverer professionelle sprogløsninger til både privat og erhverv, og vi ser frem til også at hjælpe dig.
4,5
Trustpilot
bedømmelser
5,0
Google
anmeldelser
5,0
Facebook
bedømmelser
Diction ApS
Gammeltorv 6, 3. sal
1457 København K
Danmark
+45 2227 7016
CVR: 35636455
dankortvisamastercardmobilepay