Få en autoriseret oversættelse af en statsautoriseret translatør. Vi har statsautoriseret translatører klar til at hjælpe dig med det samme.

Vi ligger nr. 1 på trustpilot
Vi har 9,6/10 i score baseret på mere end 120 tilbagemeldinger fra kunder.

Statsautoriserede oversættelser til erhverv og private

Diction udfører professionelle statsautoriserede oversættelser til virksomheder og private. En statsautoriseret oversættelse kan være nødvendig i forbindelse med oversættelse af fx fuldmagter, kontrakter, vielsesattester, eksamensbeviser eller andre dokumenter, der skal anvendes i en officiel sammenhæng.

Hvad er en statsautoriseret oversætter?

Per 1. januar 2016 kan translatører ikke længere kalde sig statsautoriserede i Danmark. En gyldig statsautoriseret oversættelse foretages i dag ved, at en professionelt udført oversættelse notarstemples ved Byretten og legaliseres (også kaldet en apostille) hos Udenrigsministeriet.

Vi benytter altid professionelle modersmålsoversættere med ekspertise i den dokumenttype, der skal oversættes. Desuden bliver oversættelsen altid korrekturlæst af en anden oversætter med samme ekspertise. Dermed garanterer vi, at oversættelsen er en fuldstændig og nøjagtig gengivelse af kildeteksten.

Når oversættelsen har fået et Apostille-stempel, er oversættelsen statsautoriseret og kan benyttes i de lande, som er med i Apostille-konventionen. Er det pågældende land, hvor oversættelsen skal bruges, ikke med i Apostille-konventionen, skal den statsautoriserede oversættelse yderligere legaliseres på det pågældende lands ambassade i Danmark. Ligesom med vores normale oversættelser behandler vi statsautoriserede oversættelser fuld fortroligt.  

Forløb

Upload dine dokumenter
Betal med kort eller mobilepay
Vi oversætter dine tekster
Vi tager til byretten og udenrigsministeriet
Dine tekster sendes retur med posten

Kvalitetssikring og levering

Diction modtager dine dokumenter enten via post eller e-mail. Det kommer helt an på, hvad der er mest praktisk for dig. Dog vil du modtage den endelige statsautoriserede oversættelse pr. post, da den indeholder statsautoriserede stempler fra Byretten og Udenrigsministeriet. Før vi sender det endelige dokument til dig, vil vi sende dig en elektronisk version af oversættelsen, så du har mulighed for at kigge den igennem, før vi stempler og sender den til dig. På den måde sikrer vi, at der hverken sker fejl eller misforståelser, der potentielt kunne forsinke processen.

Kontakt os

Kontakt os på tlf. +45 2227 7016 eller på mail [email protected] for at modtage et uforpligtende tilbud på en statsautoriseret oversættelse. 

Beregn din pris

ord

ord til 1,29 kr. 0,00 kr.

(minimumpris: 490 kr.)
Få et uforpligtende tilbud

Danmarks bedste priser

Vi oversætter fra 1,29 kr. pr. ord og korrekturlæser fra 0,24 kr. pr. ord.

Høj kvalitet

Vi benytter os udelukkende af erfarne modersmålsoversættere, så du er garanteret en kvalitetsoversættelse.

Hurtig levering

Vi kan afhængigt af tekstmængden have oversættelsen klar samme dag.

Vores kunder:

Betal med betalingskort eller MobilePay

Vi er det eneste oversættelsesbureau i Skandinavien, der tilbyder online betaling til private kunder.

“Vi har ofte brugt Diction og fået oversat tekniske tekster, der kræver indblik i byggetekniske termer. Oversættelserne, vi har fået retur, har altid været korrekte og af høj kvalitet. Derudover har prisen også været rigtig fornuftig. ”
Alexander Wulff
Chief Marketing Officer
ABEO A/S
“Vi anvender Diction til oversættelse af bl.a. produkttekster til flere forskellige skandinaviske sprog. Leveringstiden er kort, oversættelsen er korrekt hver gang og processen utrolig smidig. Så gør det heller ikke noget, at prisen også er den bedste, vi har kunnet opdrive. ”
Christian Birksø
Owner
eAnatomi.dk

Læs flere anmeldelser på Trustpilot

Vi taler mange sprog

Diction er med et stort team af specialiserede oversættere den foretrukne samarbejdspartner for adskillige skandinaviske og internationale virksomheder. Vi oversætter primært tekster til og fra alle europæiske sprog og specialiserer os i de skandinaviske sprog.

Dit professionelle oversættelsesbureau

Oversættelsesbureauet Diction er din sproglige samarbejdspartner, uanset om du skal have lavet oversættelse, korrekturlæsning, tekstforfatning eller tolkning. Vores oversættelsesbureau har hovedkontor i København, Danmark. Fra vores kontor har vi siden 2010 hjulpet vores kunder med oversættelse i hele Nordeuropa. Vi har særligt specialiseret os i at lave oversættelser til og fra de skandinaviske sprog, hvilket gør, at du trygt kan overlade dine oversættelser til os og forvente at få korrekte og sprogligt flydende oversættelser retur. For at du kan være sikker på at få oversættelse af højeste kvalitet, har vi samlet de dygtigste oversættere i branchen hos os. Vi benytter os udelukkende af modersmålsoversættere, og alle tekster bliver kvalitetssikret ved bl.a. korrekturlæsninger, som bliver foretaget af en anden person end oversætteren selv. Diction leverer professionelle sprogløsninger til både privat og erhverv, og vi ser frem til også at hjælpe dig.