Diction
Ring på +45 2227 7016
Åben til kl. 17.00

Diction er et professionelt tolke- og oversættelsesbureau, som tilbyder tolkning til både erhvervskunder, offentlige myndigheder og til private.

Tolkning

Kvalitet – vi stiller modersmålstolke til rådighed

Afhængigt af dit behov kan vi både hjælpe med at levere tolke, som kan udføre simultantolkning, konsekutiv tolkning eller hvisketolkning. Alle tolkeopgaver udføres af modersmålstolke eller tolke, som har en længere videregående uddannelse bag sig. 50 forskellige sprog – ekspertise i næsten alle forskellige brancher.

Vi hjælper med alle typer af tolkningsopgaver ved fysisk fremmøde netop der, hvor du har behov for det. Vi har tolke med erfaringer fra næsten alle brancher; Et eksempel, vi arbejder meget med, er retstolkning. Vores retstolke er specialister, der arbejder sammen med advokater og andre funktionærer i forbindelse med retssager, ved domsforhandlinger, vidneforklaringer, retsmøder, mægling, voldgiftssager, klientmøder m.m.

Punktlighed – tolkning til tiden

Hos Diction er vi klar over vigtigheden af at komme til tiden, og derfor sørger vi altid for, at vores tolke møder op på det aftalte tidspunkt. Et eksempel på, at tiden kan være vigtig, er til møder som eksempelvis konferencer. Alle vores tolke har erfaring med brug af tolkebokse og andre forskellige former for tolkning ved hjælp af elektronisk udstyr, der forenkler processen og forbedrer oplevelsen for alle de involverede.

Statsautoriserede tolke

Diction stiller altid statsautoriserede tolke til rådighed, som kan bruges i forbindelse til at tolke i retten, på politistationer og hos de administrative myndigheder (f.eks. i forbindelse med toldinspektioner). Det er vigtigt, at du forhører dig hos den pågældende institution, om du har behov for en tolk med en specifik specialisering.

Kontakt os

Skriv til os nu på [email protected] eller ring til os på + 45 2227 7016 for at modtage et uforpligtende tilbud på en tolk eller hvis du har brug for mere information omkring proceduren ved tolkning.

Betal med betalingskort eller MobilePay

Vi tilbyder online betaling til private kunder.
dankortvisamastercardmobilepay
Få et uforpligtende tilbud

Dit professionelle oversættelsesbureau

Oversættelsesbureauet Diction er din sproglige samarbejdspartner, uanset om du skal have lavet oversættelse, korrekturlæsning, tekstforfatning eller tolkning. Vores oversættelsesbureau har hovedkontor i København, Danmark. Fra vores kontor har vi siden 2010 hjulpet vores kunder med oversættelse i hele Nordeuropa. Vi har særligt specialiseret os i at lave oversættelser til og fra de skandinaviske sprog, hvilket gør, at du trygt kan overlade dine oversættelser til os og forvente at få korrekte og sprogligt flydende oversættelser retur. For at du kan være sikker på at få oversættelse af højeste kvalitet, har vi samlet de dygtigste oversættere i branchen hos os. Vi benytter os udelukkende af professionelle modersmålsoversættere med en kandidatgrad bag sig. Diction leverer professionelle sprogløsninger til både privat og erhverv, og vi ser frem til også at hjælpe dig.
4,7
Trustpilot
bedømmelser
5,0
Google
anmeldelser
5,0
Facebook
bedømmelser
Diction ApS
Gammeltorv 6, 3. sal
1457 København K
Danmark
+45 2227 7016
CVR: 35636455
EAN-nr. 5797200064202
dankortvisamastercardmobilepay