Diction er et professionelt tolke- og oversættelsesbureau, som tilbyder tolkning til både erhvervskunder, offentlige myndigheder og til private.

Vi ligger nr. 1 på trustpilot
Vi har 9,6/10 i score baseret på mere end 120 tilbagemeldinger fra kunder.

Tolkning

Kvalitet – vi stiller modersmålstolke til rådighed

Afhængigt af dit behov kan vi både hjælpe med at levere tolke, som kan udføre simultantolkning, konsekutiv tolkning eller hvisketolkning. Alle tolkeopgaver udføres af modersmålstolke eller tolke, som har en længere videregående uddannelse bag sig. 50 forskellige sprog – ekspertise i alle forskellige brancher.

Vi hjælper med alle typer af tolkningsopgaver ved fysisk fremmøde netop der, hvor du har behov for det. Vi har tolke med erfaringer fra alle brancher; et eksempel, vi arbejdet meget med, er retstolkning. Vores retstolke er specialister, der arbejder sammen med advokater og andre funktionærer i forbindelse med retssager, ved domsforhandlinger, vidneforklaringer, retsmøder, mægling, voldgiftssager, klientmøder m.m.

Punktlighed – tolkning til tiden!

Hos Diction er vi klar over vigtigheden af at komme til tiden, og derfor sørger vi altid for, at vores tolke møder op på det aftalte tidspunkt. Et eksempel på, at tiden kan være vigtig, er til møder som eksempelvis konferencer. Alle vores tolke har erfaring med brug af tolkebokse og andre forskellige former for tolkning ved hjælp af elektronisk udstyr, der forenkler processen og forbedrer oplevelsen for alle de involverede.

Statsautoriserede tolke

Diction stiller altid statsautoriserede tolke til rådighed, som kan bruges i forbindelse til at tolke i retten, på politistationer og hos de administrative myndigheder (fx i forbindelse med toldinspektioner). Det er vigtigt, at du forhører dig hos den pågældende institution, om du har behov for en tolk med en specifik specialisering.

Kontakt os

Skriv til os nu på [email protected] eller ring til os på + 45 2227 7016 for at modtage et uforpligtende tilbud på en tolk eller hvis du har brug for mere information omkring proceduren ved tolkning.

Beregn din pris

ord

ord til 0,00 kr.

(minimumpris: 490 kr.)
Få et uforpligtende tilbud

Danmarks bedste priser

Vi oversætter fra 1,29 kr. pr. ord og korrekturlæser fra 0,24 kr. pr. ord.

Høj kvalitet

Vi benytter os udelukkende af erfarne modersmålsoversættere, så du er garanteret en kvalitetsoversættelse.

Hurtig levering

Vi kan afhængigt af tekstmængden have oversættelsen klar samme dag.

Vores kunder:

Betal med betalingskort eller MobilePay

Vi er det eneste oversættelsesbureau i Skandinavien, der tilbyder online betaling til private kunder.

“Vi har ofte brugt Diction og fået oversat tekniske tekster, der kræver indblik i byggetekniske termer. Oversættelserne, vi har fået retur, har altid været korrekte og af høj kvalitet. Derudover har prisen også været rigtig fornuftig. ”
Alexander Wulff
Chief Marketing Officer
ABEO A/S
“Vi anvender Diction til oversættelse af bl.a. produkttekster til flere forskellige skandinaviske sprog. Leveringstiden er kort, oversættelsen er korrekt hver gang og processen utrolig smidig. Så gør det heller ikke noget, at prisen også er den bedste, vi har kunnet opdrive. ”
Christian Birksø
Owner
eAnatomi.dk

Læs flere anmeldelser på Trustpilot

Vi taler mange sprog

Diction er med et stort team af specialiserede oversættere den foretrukne samarbejdspartner for adskillige skandinaviske og internationale virksomheder. Vi oversætter primært tekster til og fra alle europæiske sprog og specialiserer os i de skandinaviske sprog.

Dit professionelle oversættelsesbureau

Oversættelsesbureauet Diction er din sproglige samarbejdspartner, uanset om du skal have lavet oversættelse, korrekturlæsning, tekstforfatning eller tolkning. Vores oversættelsesbureau har hovedkontor i København, Danmark. Fra vores kontor har vi siden 2010 hjulpet vores kunder med oversættelse i hele Nordeuropa. Vi har særligt specialiseret os i at lave oversættelser til og fra de skandinaviske sprog, hvilket gør, at du trygt kan overlade dine oversættelser til os og forvente at få korrekte og sprogligt flydende oversættelser retur. For at du kan være sikker på at få oversættelse af højeste kvalitet, har vi samlet de dygtigste oversættere i branchen hos os. Vi benytter os udelukkende af modersmålsoversættere, og alle tekster bliver kvalitetssikret ved bl.a. korrekturlæsninger, som bliver foretaget af en anden person end oversætteren selv. Diction leverer professionelle sprogløsninger til både privat og erhverv, og vi ser frem til også at hjælpe dig.